måndag 13 juli 2009

Stort intresse!

Dagens livesädndningar från Svennis JR nere i Prag var mycket uppskattade och sidladdningarna på bloggen satte nytt rekord.

6038 sidladdningar!

Under sommaren har besökarantalet och antalet sidladdningar helt naturligt gått ner lite grann från de vanliga siffrorna då det inte är högsäsong men denna dag hade alltså nytt sidladdningsrekord samt hela 1559 unika besökare under dagen.

Ett stort tack till Svennis JR för hans insats som korrespondent från Prag och förhoppningsvis så kan vi imorgon få hjälp med detta igen och då gärna det som sker som man inte kan läsa sig till utan måste vara på plats för att veta. Om inte det går så är jag och många med mig tacksamma för insatsen du gjorde för att vi på hemmaplan skulle kunna följa med de svenska framgångarna i två rysarmatcher.

Vilken insats av de svenska killarna! Härligt att de motsvarar alla förväntningar och bara mosar på. Det alltså Sverige mot Frankrike två gånger om imorgon i två finaler, chans till dubbla guld!

Så nu hoppas vi att svenskarna springer runt Maginotlinjen. Deras motto "On ne passe pas" gäller inte längre. Jag hoppas att svenskarna flankar Maginotlinjen och överraskar fransmännen rejält och går två segrar till mötes.

Krossa Le blue! Heja Sverige!

Inga kommentarer: