fredag 18 januari 2008

Så var det slut för denna gång

Li Ching vinner enkelt mot Robert Svensson med 4-1. Robban ska vara nöjd med sin insats och framfröallt matchen mot Chiang. Fortsätt så Robban!

Tyvärr så förlorade Jens och PG sin dubbel mot det ryska paret och det får jag säga är en missräkning, har man slagit sig fram till kvartsfinal så ska man även vara så pass bra igång att man blåser dessa av banan. Förlusten var knapp och blev en skiljematch men där var svenskarna inte nära.

Fabbe förlorade i sin åttondel av U21 med 4-2 i set efter ha vunnit de två första ganska enkelt. Polacken som vann över Fabbe heter Piotr Chodorski och är rankad som nummer 18 i världen i U18. Intressant att nämna är att Kalven spöade denna polack härom veckan vilket kanske får en del att förstå hur bra gjort det vara av Kalven att vinna German Junior Open. Det finns en annan polack som är duktig som heter Patryk Chojnowski (23a i U18) och även han har avancerat till kvartsfinal denna gång efter ha slagit ut en toppseedad taipeiare (7a i världen u21).

Fan vad nära! PG hade ledningen med 2-1 och 3-2 innan han förlorade mot Saive med 12-10 i skilje. Så väldigt synd att han inte kunde knipa saive och avancerat till kvarten, det hade varit bra för honom och svensk pingis.

1 kommentar:

Anonym sa...

PG la med 12-10 i skilje