onsdag 25 juni 2008

Ärtemark förstärker

En ny kines ansluter till Ärtemark.

Su Sheng 19år kommer ersätta Gou Kai och ska enligt Wang Qing vara väl i klass med denne. Hur det blir med det ska vi låta vara osagt, jag tvivlar även om Wang har bra koll på sitt stall där hemma.

Ärtemark har dessutom gjort klart med två engelsmän för säsongen, Mc Beath och Kinlock, dessa spelare kommer inte att platsa i elitserielaget. De är rankade som nummer 10 och 15 bland Englands juniorer och inte i närheten av England topp-30 för seniorer. Tanken är kanske att de ska sparra på Ärtemarks gymnasium.

Ärtemarks trupp:
Su Sheng, Cioran Sorin, Rumänien, Wang Qing, Espen Rönneberg, Norge, Andreas Johansson, Stenungsund, David Mc Beath, England, Gart Kinlock, England.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte dags för en utvärdering av alla nya gummi som kommit för att ersätta de gamla förbjudna långnabben. Själv har jag provat Gorilla från doktorn och det var fan värdelöst,

Anonym sa...

Intressant at Ante Johansson gör comeback i elitserien. Han är inte dålig men håller han i elitserien.
Säger troligen mer om elitserien än om Ante.

Anonym sa...

Intressant att se seedningen till Ölandstävlingen. Total är de 10 elitspelare med, endast 4 st är seedade sedan 4 st kl.1, förvisso är dessa kl.1 spelare riktigt bra, sedan så kan man ju undra hur man kan förbi se Robert Svanberg som skrammlade ihop ca: 800 poäng att han endast blir kvartseedad, och John Nilsson som hade nästan lika mycket poäng blir utan seedning...

Anonym sa...

Fråga:Vem gör ofta mål i slutminuterna för Turkiet?





Svar:Sentûrk

Anonym sa...

Vilken fotbollsspelare är grisigast på plan?




Schweinsteiger

Anonym sa...

Någon som vet exakt seedning i HS1 HSE på öland?