torsdag 26 februari 2009

Dagens citat

Konversation igår mellan pingisprofil och J-O Waldner.

PP: Ska du inte komma och kolla ikväll?
JOW: Nej det tror jag inte.

PP: Varför inte då?
JOW: Ärligt talat så är de väl lite för dåliga för mig?

PP: Ja, men Äpplet är ju med..? Han är väl kul?
JOW: Men är inte han lite för dålig för mig med om man ska vara ärlig?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag finner argumenteringen något märklig.Det är väl knappast någon som opponerar sig emot att JO:s spelstyrka är överlägsen de inblandade i denna matchen, men man kan väl kolla på pingismatcher även ifall de spelande är sämre än en själv?

Eller måste de spelande hålla en viss standard i förhållande till ens egen spelförmåga för att de inte skall vara för dåliga att kolla på?

Anonym sa...

Janne på sitt bästa humör:) Men du kan inte kalla honom för pingisprofil möjligen saftbärare.

Anonym sa...

Det där är jätteroligt!!!!

Anonym sa...

Bästa J-O och Äpplet-citaten genom tiderna håller högsta världsklass. Då stockholmare är lite bättre människor redan från början med sin sköna dialekt och skarpa humor.
Jag älskar såna här citat och föraktar alla som inte har vett att göra det.Det finns ju inte att nån från Sveriges rövhål(GBG) eller gröthalsarna i skåne skulle säga nåt sånt. Och om dom gjorde det så skulle det inte vara speciellt kul. Håll med om det.

max sa...

Håller inte med om det sista men lite geografiskt svälvbelåtenhet kan jag tycka är roligt. Så nu hoppas jag snabb comeback från västra och södra Sverige.

Anonym sa...

Kan tycka att detta inte alls är en geografisk fråga. Att Waldner och Äpplet har yttrandefrihet i pingissammanhang är ju en självklarhet men det har väl med deras överlägsenhet i sporten att göra..

Anonym sa...

Ja, detta uttalande bekräftar det som redan är känt:

Bordtennisen har sitt säte i Stockholm, men sitt huvud i södra Sverige !

Anonym sa...

stockholmare har ju den fulaste dialekten efter skånde.. och göteborgare är många gånger skönare än svinen från stockholm

Anonym sa...

måste vara Limpan som visat Darius detta =D