fredag 27 februari 2009

Vem kommer tvåa?

Halmstad hemma mot Söderhamn. Samma poäng inför denna omgång men med Söderhamn med bättre matchskillnad. Söderhamn har bara förlorat en match under säsongen och det mot just Halmstad som är obesegrade.

En fredagsmatch och förhoppningsvis en massa folk på plats när Halmstad slåss om de åtrovärda andraplatsen. Oavgjort är en seger för Halmstad då Söderhamn har Eslöv kvar i sista omgången.

I första mötet mellan lagen så var inte Sun Jian eller Lille-Wang med och spelade så denna match är svårförutsägbar.

Halmstad och Söderhamns andrabord är bland de bästa i elitserien men rent statistiskt så har Halmstad en liten fördel. Förstaborden är helt jämna.

Jag tippar oavgjort med lite plusfördel för Halmstad.

*

Nästa match är också mycket viktig för bägge lagen. Rekord slåss för att slippa kval nedåt och Mariedal kämpar om en slutspelsplats.

Monrad lär vara med i denna match och den största fördelen med det blir att Petersen spelar på andrabordet. Mariedals Liao spelar en nyckelroll och om han tillsammans med Mrkvicka kan vinna 3-1 så har Mariedal stora chanser att jaga in en poäng.

Vilka som spelar på andrabordet för Mariedal är alltid svårt att förutse men jag tippar att Söderlund och Översjö ställer upp. För Rekord så är det troligtvis så att Kristian Karlsson spelar tillsammans med Petersen men man vet ju aldrig.

18.30 ikväll!

6 kommentarer:

Anonym sa...

varför spelas matcherna en fredag?

Anonym sa...

Va tror du om cl matcherna ikväll?

Anonym sa...

Halmstad vinner 5-2 mot Söderhamn. Mariedal mot Rekord blir 4-4.
MVH: Demontipparen

Anonym sa...

Max, hur går det mellan Mariedal och Rekord? Är det inte dags för ett litet tips från din sida. Med tanke på din ringa träffsäkerhet när det gäller just Mariedal så får man ju som Warta-fantast hoppas att du tippar på Mariedal...

max sa...

Landslagsmatcher fick elitserien att flytta några matcher.

max sa...

4-4 mellan rekord och mariedal är mitt tips.