lördag 9 februari 2008

Fördel vem då?

Hägersten är favorit på förhand mot Carlstad men senast lagen möttes så var jag en av de förvånade åskådare som såg när Carlstad skrällde till sig bägge poängen genom att vinna med 6-4 på bortaplan.

Vid det tillfället så spelade Hägersten med Mats Källberg i laget och han totalt demolerade Tao innan han för mig överraskande förlorade mot Teknik Lundeteg. Nu spelar Rasmussen på förstabordet istället och det är nog ingen större nackdel där uppe men det påverkar andrabordet till viss del.

Senaste mötet så förlorade Mats Sandell bägge sina matcher. Mot Bergman hade han inte mycket att säga till om men han hade greppet om Arvid innan denne avslutade oerhört starkt och vann med 11-8 i skilje. Troligtvis så spelar Hägersten med Harald Andersson och Sandell vilket ger andrabordet för Carlstad en viss fördel på förhand enligt årets statistik.

Bergman har 2-0 på Sandell i år (serien och topp12) och 1-0 på Haren (rekord)
Arvid har 1-0 på Sandell (serien) och jag tror inte att han mött Haren i år. Vågar Hägersten matcha Tran?

Detta kan kräva att Hägerstens förstabord vinner med minst 3-1 för att de inte ska ligga under inför dubblarna vilket inte känns omöjligt.

Klockan 14.00 så sätter även denna match igång och då det var liveuppdatering från Carlstad i fredags så hoppas jag på samma sak imorgon.

7 kommentarer:

Anonym sa...

fördel Carlstad tao blir 2-2 uppe och 3-1 nere för karlstad och så vinner båda en dubbel var carlstad winners

Anonym sa...

Så här bedriver man ungdomsträning i Kina. Kanke något att ta efter...

http://youtube.com/watch?v=pxnBSCTSbb0

Heja Sverige!!!

Tomas sa...

självklart blir det liveuppdatering även imorgon, kanske även ännu frekventare uppdatering...

Anonym sa...

bergman är bäst, ryktas att dom ville betala för att se hans konster=)

Anonym sa...

Bergman fick smaka av Tran idag. Nu blir det intressant avslutning i Superettan om vilka som får kvala neråt. Enig har helt plötsligt häng...

Anonym sa...

Skiljer 15 matcher i matchskillnad.
Om Enig slår Stratos med 6-1 och Växjö - Carlstad med 6-2 samt att Enig slår Carlstad med 6-3 blir dt lika- vad gäller då?

Anonym sa...

seträkning