tisdag 5 februari 2008

Så kan det gå

Eslöv vann som jag trodde mot Spåret. Fy fan vad grymt tippat av mig det var nog inte många som trodde på Eslöv i denna match! Asmussen vann mot Mattias Andersson och Zögge vann mot Axel det var de matcher de fick med sig. Kassakon förlorade bägge till skillnad från senaste mötet då han vann bägge. Matchen slutade 5-2 jag trodde 5-2.


Falkenberg mot Söderhamn var på förhand en mycket svår match och hade bara Rydén slagit Pidde som han borde så hade mitt tips på 5-3 suttit. Monrad chanslös i sina bägge matcher. Jon Persson vinner mot Gao Wei efter underläge 0-2, starkt. 4-4.


Halmstad mot Rekord slutade med en 5-2 seger precis som tippat men jag trodde inte att det skulle ske på detta sätt. Att Chen skulle torska mot unge Wang fanns inte på kartan och jag trodde dessutom att Olsson lätt skulle slå Holm (jag verkar inte lära mig att Holm är rätt bra). Rönningborn som jag snackade upp innan match höll för trycket och vann sina bägge matcher.


Ärtemark krossar Gröstorp ännu en gång. Ohlsson föll mot Wang Qing trots 2-0 ledning. Nilsson förlorade ännu en gång mot Sjöstedt. Stenberg förlorade två skiljen trots ledning med 2-1 i bägge matcherna. Tre skiljeförluster så att vinsten blev 5-0 säger inte allt det kunde ha varit stenhårt. Bra gjort av Ärtemark.

Inga kommentarer: