måndag 1 oktober 2007

Rekord

Ska imorgon ner tidigt till Helsingborg och diskutera lite framtid med en riktigt intressant person. Transferfönstret öppnar ju i december som ni vet.

Vi lunchar på Marina Plaza runt 13.00 så om någon är sugen på att följa med så bjuder jag.

21 kommentarer:

Anonym sa...

ville bara säga att två av de mest osportsliga bordtennisutövarna i Stockholms regionen är P. Lönn som aldrig har erkännt en dubbelträff eller en kantboll, likaså T. bennborn.
-fick det bekräftat flertalet gånger i Västeråsmästerskapen i helgen som var. de gör ju VAD SOM HELST FÖR ATT FÅ EN EXTRA LITEN PÖÄNG. tänker de inte på sitt rykte?

Anonym sa...

På tal om Helsingborg, eller vad????

Anonym sa...

axxo ja tar dig inte seriöst om du inte skriver vem du! de där va det dummaste ja hört! vilken boll tänkte du på har aldrig haft nån diskution om kantbollar lr dubbelträffar! speciellt inte i västeråsmästerskapen! ja hade typ 100 kantbollar imot mig acceptera allihopa o hade en dubbelträff o den slog ja utanför hagen så ja hajar inte va du snackar om!

Anonym sa...

jävligt fegt o inte säga det rakt ut i västerås i så fall lätt komma efteråt o snacka jävligt larvigt!

Anonym sa...

max kan du inte göra en osportslig lista skulle vara kul om ja kom högt på den haha! det visste ja inte om mig själv att ja e pingisen kåberg!

Anonym sa...

-Pierre, du är en sopa som bara gnäller och gnäller tills dess att du har gnällt till dig dina matcher och då menar jag inte bara västerås, utan på alla tävlingar. och med din otroligt kassa spelstilkan du bara vinna matcher på lågklass tävlingar där folk inte orkar med att möta dig.
Ps. jag har ett rött gummi på forehand och ett svart på bh.

Anonym sa...

kan tänkta mig att du raggar småtjejer på nätet också med ditt skrivsätt..

Anonym sa...

Max, du får nog komma hem från Helsingborg och censurera vissa kommentarer...

Anonym sa...

axxo vad har du för problem ärligt talat? har ja gnällt på dig? nej skulle inte tro det heller alla gillar inte alla förstår inte varför du ska skriva om sånt här ingen som bryr sig om va du tycker ändå! som sagt va säg vem du e så accepterar ja ditt nedtyckande om mig! fan va bra det räcker o snacka hem vinsterna då behöver man bara sätta ut spaden haha kusligt det här!

Anonym sa...

axxo ja e en glad amatör som spelar för det e kul o lira lite pingis så dina kommentarer om mig o min spelstil o spelstandard bekommer mig inte! i det här läget e det inte ja som e tragisk! man ska stå för vem man e o skriva där efter annars ska man vara tyst! varför skriver alla andra vettiga här me sitt namn tror du?

Anonym sa...

måste vara svårt att acceptera att ja vann västeråsmästerskapen! ja vann den genom fusk på dubbelträffar o kantbollar o så gnällde ja ner alla spelare! en riktig bad boy coolt!

Anonym sa...

bra du taggar upp mig axxo innan vi möts i serien! nu vet ja vem du e så bra med internet ibland!

max sa...

Oj, här var man borta i ett par timmar och snacka lite allvar och då brakade det loss.

Ska rapportera lite från Västeråsmästerskapen inom kort..

Angående censur av kommentarer så kommer jag nog endast göra det om språket är för fult eller rasistiskt. Givetvis kommer det inte att accepteras vad som helst men lite anger måste man få visa på anger management.

Om någon känner sig kränkt på allvar så hör av er till mig på maxansbro@hotmail.com så lovar jag att ta bort kommentarer samt censurera i framtiden men det hoppas jag på att vi slipper.

Anonym sa...

för mig spelar det ingen roll max låt folk skriva va dom vill men det e trist att man får vara anonym då kommer såna här trista inlägg! som gör mig lagom irreterad men det kan vara bra för kommande matcher i serien hehe

Anonym sa...

ja, det är så att man börjar gråta ibland ;)nu ska jag ner till träningen och snacka ner min motståndare som du pierre.

Anonym sa...

Var det ngn som dök upp för att snika en lunch Max?

Anonym sa...

Släpp det Pierre, han bara retas med dig för att göra dig upprörd...
Du är inte känd för att vara en Uffe Torsell.

Anonym sa...

jo ja har redan glömt det läraren! men ja undrar va du menade med ulf thorsell?

max sa...

Thorsell var inte den mest sportsliga.

jag såg honom tok-ossa när han fick 20-4 mot Liljero efter en loop som Lijero missade inget speciellt.

ingen kom på lunch, iaf ingen som kom fram..

Hägg sa...

jag fattar inte varf du klagar på p.lönn han har ju fan sveriges skönaste spelstil.....

Anonym sa...

Pierre i västeråsmästerskapen hade du ju sjukt mkt nät/kantbollar mot mig i skilje. Så du hade lite flyt trots allt :P