torsdag 6 november 2008

Ännu en omgång

Dags för ännu en omgång, nämligen den sjunde.

Rekord-Halmstad
Jag håller Halmstad som favorit och det är med marginal. Petersen må ha börjat bra och Gao Wei är en spelare av klass men Halmstads förstabord är bättre, klart bättre. På andrabordet så har varken Karlsson eller Moldovan imponerat. Olsson har varit bra i år men glöm inte att han förlorade mot Söderlund i raka set. Rönningborns vändning måste komma snart om han inte ska upprepa gamla synder med en kvot som den han hade i Gröstorp.

Tips 1-5

Falkenberg-Eslöv
Eslöv är som vi alla vet mycket starka. Axelqvist spelade bra igår men har i vanliga fall grava problem med penna/soft spelare som An Shu. Asmussen och Rydén får slita på andrabordet och jag tror att de får det riktigt tufft de med, även om Asmussen förra året slog Sternberg. Gou Kai imponerade inte mot Spårvägen spelmässigt men han vann sina matcher.

Tips 1-5

Gröstorp-Spårvägen
Spårets förstabord måste börja vinna matcher och kan inte förlita sig på att Äpplet ska ta fullt varje match. Appropå ta fullt så kommer Äpplet att ha 13-0 i kvot efter dagens matcher. Wall visade fin form igår och slog där gröstorpsfavoriten Stenberg och jag tror att han fortsätter på samma väg. Hong är den som kan ta matcher och då främst mot He Haijin trots en förlust mot honom förra året.

Tips 2-5

11 kommentarer:

max sa...

Olsson mot Karlsson är ett fint odds.

An shu mot Axel 1.80 är inte så illa.. hade inte Axel varit så bra igår hade den varit given.

Intressant att inte Gou Kais matcher är med eller Ohlssons. Kais kan jag förstå efter hans förlust mot Petersen och alla spekulationer om en eventuell läggmatch. Nu tror jag inte att det var fallet denna gång men som spelbolag är det alltid lite riskabelt med dessa matcher. Men Ohlsson, varför är inte hans matcher med?

Moldovan står inte heller med utan golfnbet.se tror att Nylander spelar, senast så spelade ju inte Petersen. Ja vilka rekord kommer med får vi väl se.

max sa...

Kristian Karlsson, BTK Rekord - Henrik Olsson, Halmstad 2
Mikkel Hinderson, Gröstorp - Mikael Appelgren, Spårvägens BTK 2

1.98

An Shu, Falkenberg -
Johan Axelqvist, Eslöv 1
Kim Nylander, BTK Rekord - Henrik Olsson, Halmstad 2

2.16

Lukas Rydén, Falkenberg -
Mattias Stenberg, Eslöv 2
Mikkel Hinderson, Gröstorp - John Wall, Spårvägens BTK 2

2.29

Anonym sa...

Om spåret vinner 5-2 så spelar väl Appelgren bara en match och får 12-0?

Anonym sa...

Efter An Shu:s dåliga uppträdande förra säsongen mot Axel, så tror jag Eslövspelaren är taggad till tusen - enkla pengar !?

Anonym sa...

Kan nog bli svårt för Eslöv i denna match.
Resa till Göteborg från Stockholm, sent i går kväll. Idag fortsätter man mot Falkenberg - tufft, kan nog påverka spelet i neg. riktning.

Anonym sa...

Dags för Bea och pingistv att dra igång helst i år ! pajasar...

Anonym sa...

Hong, Hindersson, Rumgay o Ohlsson. 1/4 svenskar = Ärtemark 2

Anonym sa...

Riktigt nervmatch att följa via nätet.......Svängde som en båt i storm mellan Olhsson å Äpplet! Seg gubbfan det där......

Anonym sa...

an shu KROSSAR AXELQVIST ????

Anonym sa...

matchen anderas ohlsson- äpplet var nog det bästa jag sett.. det var nog 400 i publiken i simrishamn som hejade på anderas, han hade 4 matchbollar men äpplet hade turen på sin sida och avslutade med nät-kant.. bra kämpat av andreas och tack för god underhållning. ps. äpplet borde gå i serveskola, hans serve var kanske godkänt på 80-talet när han blev världsmästare..!

Anonym sa...

Heja Rumgay!