torsdag 27 november 2008

Skadad

För första gången någonsin har jag skadat ryggen. Sträckte till den på träningen idag i match mot Mick. Det kanske har och göra med att man inte värmer upp eller stretchar efteråt?

Nåja.

Fullt ös på träningen idag och jag säger som Pelle Jarlebrand sa. I helgen ska vi ha minst fyra poäng med Norrtull. MINST!

Stocksund och Posten får vara glada för varje set de kan ta hem så bra är vi just nu. Jag vet att man ska vara ödmjuk inför sina motståndare men jag kan inte vara det just nu. Allt annat än vinster i dessa matcher är en superskräll.

Lyssna bara på motståndet.

Posten- Brevbärararna IK
Stocksund- En förort med identitetskris.

Jag är alltid skeptisk till att sticka ut hakan som jag gör nu och jag är beredd på svidande kritik om vi inte vinner inte för att det är någon fara att jag har fel denna gång.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju inga "minst" 4 poäng mot Ärtemark som jag gick ut med i GP.

Jag gör nu ett nytt försök:

Vi ska ha två poäng nu på måndag mot Falkenberg...MINST!!!

//Pelle J

Anonym sa...

Vad händer i polen??

Anonym sa...

i poolen?

Anonym sa...

Härligt Max att du börjar anamma mina takter! :-)

//JÖ

Anonym sa...

Att stretching på något sätt skulle minska skaderisken är naturligvis helt felaktigt. På senare tid har man funnit att stretching istället kan verka för ökad skaderisk.

Att det skulle vara prestationshöjande är också en annan myt. Skulle snarare hävda att muskeln direkt efter strechingen blir svagare och således torde även din förmåga försämras.

Vidare har man ej funnit några belägg som styrker att stretchingen motverkar den klassiska träningsverken utan dess effekt är att betrakta som helt verkningslös.

Sjatov

Sjatov