torsdag 23 augusti 2007

Frank vs. Drugge

Shit.
Detta var bland det värsta jag sett i en pingishage.

Sammandrag och en stenhård match mellan Solna BTK och Islandstorget. Ställningen 4-4 inför dubblarna och i ena möte TP/K.Frank och Drugge/Drugge.

Matchen blir grymt jämn med en hel del sköna ossningar a'la ÄSK old school mot framförallt Alex irriterade kommentarer till den klappande bänken med Kenneths fru i spetsen.

Efter att ha förlorat ett set på två raka kantbollar och stormande applåder så förklarar Alex stilla för frugan till Frank att det är inte kotym att applådera sådana bollar. Det struntar hon i fortsätter klappa hela skiljesetet.

Efter en rafflande avslutning så vinner TP/Frank med två bollar - här missar jag lite vad som händer då jag själv lirar match, ständigt avbruten av ossningar och skrik från detta bord och av Anders Salwén på ett annat bord- men Alex slänger iväg en kommentar om Kenneths fru och det blir lite tjafs och då uttalar sig Alex om vad han anser att frugan arbetar som, en ledtråd är att det är världens äldsta yrke.

Kenneth flyger då på Alex och barriärer flyger när han och Alex börjar snudd på veva och det regelrätta slagsmålet stoppades i sista sekunden av spelare från de bägge lagen, bland annat av Fredrik Råsberg som förberedde sig för att serva sin första serve i sin match.

Några av detaljerna minns jag oklart men stämmer dem inte så reviderar jag historien så att den blir korrekt.

Edit: Kom på att Franks dotter dömde vid ett annat bord och skrek:
"Sluta nu pappa!"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inte vad frun jobbade med som diskuterades, utan vad hon var. Orden som yttrades var: "Jag kan väl inte rå för att din fru är en jävla surfitta". Det verkar som det var en öm tå det trampades på...

max sa...

Hade för mig att det var yrket.. skönt att bli rättad, jag vill ju inte fara med osanning.

En mycket uppfriskande händelse helt i linje med anger management redaktionens tycke och smak.