måndag 13 augusti 2007

Osportsligt, men ta ingen skit

Ok då bjuder jag på en egen händelse som ägde rum för bra länge sedan.

Jag mötte Mick Märlin i typ kvartsfinal i klass 3. På den tiden var jag bättre än Mick (han var väl 13år) och jag skulle bara vinna.

Nu är det så att jag limmade precis innan och det visste ju Mick eftersom vi spelade i samma klubb. När det var dags att slå in så vägrade han att spela FH för att jag inte skulle få känna på träffen (den var givetvis lik).

När matchen började så servade han endast långt i min fh och jag borrade gång på gång.. Han vann första set med typ 21-11.

I andra så började träffen komma och jag vann det ganska enkelt.

I skilje så tog Mick till nästa knep. Han började ossa på nätrullare och kantbollar. Shit vad jag behövde en anger management kurs då. Inte nog med det så hade han på förhand sagt till jämnåriga lagkamrater och familj att applådera honom och hans nätrullare.
Så där står man. Hånad av sin egen adept, ut-ossad. Förnedrad.

Så när förlusten var klar för min del, vilket var givet då jag kokade av ilska och inte kunde spela normalt, dags att hälsa efter matchen. Mick kliver fram och sträcker fram handen med ett smil som inte är av denna värld, så vad gör den 6 år äldre Max? Jo han ger Mick en rejäl knuff i bröstet och ber honom dra åt helvete. Det var min mest osportsliga händelse jag själv utfört men jag undrar om det inte var Micks också eller vad det när han spelade skadad mot Crona och sedan smög hem matchen..

Inga kommentarer: