torsdag 30 augusti 2007

Vit text på tröjor och barriärer

Allvarligt vad är problemet?

Jag vet att del tycker att det är skitjobbigt, so what. Jag tycker att det är jobbigt med det där jävla fuskgummina som en del har. Det finns en hel uppsjö med materialspelare som jag inte tycker borde få spela med oss andra.

De kunde spela sin pingis med grytlock, stekpannor, skärbrädor, soft, långnabb, anti och all annan skit som de håller på med och dessutom kunde de göra det medan de stod på händerna.

Materialare är ett jävla cirkusfolk och vem litar egentligen på en clown eller en pantomiartist?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du har mer rätt än vad du tror. Vi materialare är cirkusfolk, dvs. artister och konstnärer. Det fint väldigt många spelare som har försökt spela med ex. anti, men det är väldigt få som behärskar det.
Vi går den udda vägen. Vi kör inte volvo, vi är inte speciellt vältränade dvs. vi är livsnjutare, vi väljer inte det trygga, utan utmaningen med att behärska material, vi spelar inte som medelsvensson med hårda diagonala fh-loopar och bh-tryck. Vi är helt enkelt pingisens bohemer och oortodoxa konstnärer.

max sa...

Opålitliga är vad ni är, usch.

Bohemer och oortodoxa människor är läskiga. Mera mainstream.

Framför fh-loop diagonalt och bh-tryck. Kort serve under eller oskruv, jobba ut och attackera.

Att stå och flotta med en skitplatta som man har haft i mikron är inte annat än elakt.

Anonym sa...

Det är ju inga bra spelare som byter till långnabb eller anti. Bara tjockisar eller de helt utan teknik/känsla.

Okej om materialspelarna vet själva vilken skruv det blir, men så är ju inte fallet.

Exempel ett:
Två spelare med långnabb möts. De spelar med lika plattor. Ingen vågar slå med det vanliga gummit för ingen vet vilken skruv det är när bollen kommer tillbaka. Slutresultatet är givet. 11-9 i skilje (två kantbollar avgör).

Exempel två (dubbel, bevittnat på SM):
En med långnabb i varje lag. Spelare A1 servar (med skruv) med vanligt gummi.
Spelare B1 stöter med långnabb. Sperare A2 stöter med långnabb. Spelare B2 (med vanligt gummi) sätter bollen i barriären.

Smidigt att byta boll för att göra spelet bättre...

Anonym sa...

är det jocke öhman som skrivit det första in inlägget? skulle inte förvåna mig... annars kan jag ju säga att det lika gärna skulle kunna vara han.

Anonym sa...

Ni får väl lära er att spela med vanliga gummin innan ni hoppar på oss stackars materialare,men det måste ändå vara bättre att hantera det man kör med,eller?Det är för många som skulle kunna onanera bara för att dom sätter en diagonal backhandlopp,även om dom 50 första har gått rakt in i vägen. Per-erik,kan vara felstavat,därav min ackademiska bakgrund.

Anonym sa...

Ny omröstning kanske. Vem är sveriges bästa materialspelare? Då behöver man inte nödvändigtvis gå på resultat, utan den med mest elegant spelstil. Exempelvis den mest komplette materialaren. Ingenting är mer underhållande än om en duktig materialare kommer bak och kombinerar loop mot loop med eleganta bh-deffar och kommer fram och lägger en perfekt stoppblock så motståndaren slår i luften när han tror han ska avgöra bollen.
I sverige är det närliggande att säga Wang Qing men det finns ju spelare på lägre nivåer också som är underhållande att se på.

max sa...

Låter som om det är nästa omröstning här på bloggen..

Bra förslag antispelaren!

max sa...

Jocke förnekar att det är han som skrivit den första kommentaren.

Tycker att det är intressant att höra bägge sidor klaga på att den andra sidan saknar känsla.

Är det mer känsla i att blocka med ett långnabb/anti än att lägga en stoppboll på en hårt deffad underskruv?

Anonym sa...

man vet visst vilken skruv som kommer tillbaka med ett anti eller ett långnabb, din egen skruv. Det är väl bättre att du lär dig vilken skruv du använder och tänka tvärtom. Eller kanske din pingis bara bygger på reflexer och hårda loopar men inget tänkande.