söndag 19 augusti 2007

Mest osportslig omröstning

Gör er hörda!

Efter ha fått en mängd förslag på såväl mail som via facebook så har jag till höger listat de namn som blivit föreslagna.

Kommentera gärna och motivera hur ni röstar här. Omröstningen pågår tom den 1/9.

Det är mest killar med och mycket stockholmare så om det är ngn som vill ha med fler personer att välja på så är det bara att skriva in det här så lägger jag upp den med.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ett par bubblare till din lista. Jens Karlsson, Lyckeby och Classe Wallgren, Lerum (nu Höganäs)

max sa...

Arga Jens och Clas-Henrik som skriver om sig själv i tredje person och skulle vara klassfemma utan sitt jävla material..

ska försöka lägga till dem om det går..

Skulle det inte gå så får man rösta på dem i kommentarsfältet här så lägger jag till dem i sammanställningen.

Anonym sa...

Här får man inte glömma Marcus Larsson, Tvååker. Tror aldrig att han har tackat för en match när han förlorade.
Hög ossing i ansiktet på motståndaren varvades med kasting av rack, skriking av könsord, gula och röda kort. Jag spelade dubbel med han en gång och vi fick gult kort för att vi ossade för högt :)

Larsson är en legend.

max sa...

Marcus Larsson alltså, honom hade jag missat, vilken årgång är han?

Anonym sa...

Han är född -78 men tävlade mest i väst- och syd-sverige. Men där var han riktig hatat.

max sa...

Var han nå bra då?

Googlade llite på honom och såg att han tagit några DM-tecken men mer hittade jag inte på honom.

Just nu leder han på poäng då hans motivering är den bästa och det annars är lika mellan de olika spelarna.

Anonym sa...

Han var ganska högt rankad i syd upp till p15, h17 och därefter var han en habil div.3 spelare (gamla div.3). Gick på gymnasiet i Falkenberg Omtyckt av medspelare, hatad av motspelare. Spelade ett år på samma lag som han och korten haglade både på han och på mej. Orsaken till att jag fick kort var att jag spelade dubbel med han :)
Såg inte själv honom så mycket som ung men jag har hört desto mer. Om det är andra spelare från syd och väst så har de säkert flera godbitar.

max sa...

Låter som om det finns en del att berätta om denna kille. Om ngn har fler historier om honom så berätta gärna.


Intressant att jag fick min första röst nu också.. måste ha varit ngn som tryckt fel. För den personens vetskaps skull så vill jag upplysa om att man kan ändra sin röst.

Anonym sa...

Jans Lundqvist har fått domare att sluta pga sitt beteende.

max sa...

Jens heter han tror jag iaf..

Anonym sa...

Vet inte om det stämmer men rykterna sa att Niklas Skärsäter, Falkenberg jagade ut en överdommare med en höjdhoppsribba en gång på 80-talet. Kanske någon kan bekräfta/avkräfta detta.

max sa...

Alex Drugge som jag känner ganska väl kan vara en sur jävel i hagen, sånt gillar vi här på Anger management redaktionen.

Anonym sa...

En match i norge för några år sedan.
En spelare som idag spelar i nsk (inte Jamie). Vi kallar honom nsk. Han mötte en ökänd norsk spelare som gör allt för att psyka ut sin motståndare. Vi kallar honom nn.
Dom hade mötts flera gånger och nn klagade alltid på nsk's servar. Han menade att dom inte var godkända. Nsk hade vunnit alla möten tidigare.
Nn klagade som vanligt på servarna och tillkallade överdommeren som tyckte att servarna var ok. Nsk vann denna matchen också och när dom skulle tacka varandra för matchen så sa nn att han tackar inte mörkhyade människor, fast han sa ett mycket fulare ord än mörkhyade. Så gick nn in i omklädningsrummet. Nsk sprang efter och tog nn i halsen och slängde upp nn i betongväggen. Så slog han handen stenhårt i väggen ca. 2cm över nn's huvud. Jag garanterar att nn var rädd. Slutet på storyn är att nsk spelade vidare och alla jublade över händelsen..

max sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Du har glömt en spelare som garanterat skulle vinna omröstningen: Aidin "Psykfallet" Ostad.

Anonym sa...

Jaha.Här stod det ju trevliga saker om en annan..Fick hett tips idag att titta in ..Du,Max , kan ju hålla din åsikt för dig själv vad gäller spelstandard samt att anklaga andra för att skriva i tredje hand. Så var vänlig ta bort mig vet ja.Osportlig pga sitt material alltså..oj.oj...
Hälsn.Classe

Anonym sa...

Här måste jag tillägga följande: Roger Andersson, Lessebo.... ojojoj... de han gjorde för två år sedan på öland mot Mattias Karlsson.... bland de grisigaste jag sett....