fredag 10 augusti 2007

Tre bra - Tre dåliga 10 augusti 2007

Kopierar ett välbekant sätt att göra listor. Jag kommer helt sonika nämna tre bra saker och tre dåliga saker. För önskemål om ämnen lämna kommentarer.

TRE BRA:
1.OS-pingis - Hur bra kommer inte detta bli? Peking-OS kommer bli det bästa mästerskapet ett OS någonsin har sett. Ur svensk synvinkel är jag dock osäker på om det kommer några framgångar alls. Kanske tidigt att tänka på men nu är det mindre än ett år kvar till invigningen.

2.Mackan Gustafsson - Förbundskapten i Australien. Störtcoolt och så skönt att byta ut svettiga SL-Hallen till "Down under". Är det Jamie Perry som fixat detta på något sätt eller kan någon berätta hur det gick till, förrutom att Mackan är en bra tränare för det vet jag redan.

3.Eslövs andrauppställning 06 - En förlust i hela slutspelet tillsammans och det var Stephensen mot Rosvall i semin. Mattias Andersson hade inför slutspelet 11-9 i kvot men i slutspelet förblev han obesegrad och fick 6-0 i kvot.

***

TRE DÅLIGA:
1.Namn på matchtröjor - Allvarligt? Vad är grejen? Ska motståndaren se det? Ska publiken se det under nummerlappen? Vet man inte vem man möter? Nääh namn på matchtröjorna är lika mycket landet som Foppa-tofflor.

2. BTK Kävlinge - Deras överklagan på resultatet och klagan på domarna efter en förlust mot NSK är minst sagt pinsam. Om man coachar (även på danska) så blir man varnad fortsätter man så får man rött som coach, precis som Rasmussen fick. Slår man i bordet och slänger vattenflaskor och skriker såfår man gult även om spelat i elitserien och tycker det är coolt, precis som Mattiasson fick. Men om man sedan vägrar skriva på matchrapporten och snackar skit och värdlaget då ska man bara skämmas. Nu nämner jag inte ens Fynsk..

3. Två asiater i varje lag - Köp in två eller tre asiater och spela dem istället för klubbens ungdomar. Känns som ett bra steg i utvecklingen för svensk pingis. Läs Askim i första hand.




Inga kommentarer: