måndag 20 augusti 2007

Förbannad

Något som stör mig ibland men som jag försöker skämta bort är när folk tar så jävla lång tid på sig att serva.

Det är som när folk ska putta i golf och kollar alla jävla vinklar på greenen och sedan förbereder sig i tre minuter för att sedan avbryta och kolla igen. Sen treputtar de, får 25p på hela rundan och har 31,5 ihcp. Jävla as!

Ja just det pingis inte golf..

De går fram till bordet. Studsar bollen i skivan trettio ggr. Tar upp bollen i handen. Koncentration.. Äntligen tänker man och böjer lite extra på benen. Då tar de och börjar studsa igen för att sedan ta upp bollen igen och så får man börja om igen med sin egen förberedelse. Jävla as.

Jag vill bara gå över bordet och örfila upp vederbörande och skrika i deras dumma öron hur jävla skadade de är!

Värst av alla på detta är nog Fredrik Råsberg, någon som mött honom? Risken finns att matchen i så fall fortfarande pågår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt innlägg. Har aldrig mött Fredrik, men jag har mött Adam Råsberg. Han är fan lika illa med serven, men en jävligt skön kille annars :)

max sa...

Adam är jävligt skön och förvirrad men inte lika illa med serven. Fredrik börjar dessutom uppkastet under bordet vilket stör mig med.

En annan kul grej med dem är när de tränar med varandra, de gnäller så jävla mycket på minsta felplacering av bollen, framförallt Adam.

Anonym sa...

Eller hårborsten i bakfickan på Fredrik när han hade högt hår ;)

max sa...

Men det finns nog mer historier om Adam.. han har gjort mycket kul.