måndag 16 november 2009

CL, 30 inlägg kvar

Ochsenhausen med Per Gerell vann över SanSebastian med 3-0. PGs bidrag var en 3-0 vinst över Alfredo "den dansande spanjoren" Carneros.

Niederösterreich vann även de sin match enkelt med 3-0, motståndare var Angers. Chen Weixin visade hur man spelar mot deff som den deff han själv är 3-0 mot Gionis och på de två första seten släppte han endast ifrån sig tre bollar.



Ochsenhausen och Niederösterreich leder gruppen på sju poäng före Angers på 6 poäng och SanSebastian på 4 poäng.

*

Femfaldiga CL-vinnarna Charleroi vann med 3-0 över Cajasur Priego och har med det fyra raka vinster. Med detta är Charleroi klara för kvartsfinal.

Roskilde som har ett topplag ar en del problem och de problemen stavas just nu Maze. Maze förlorade sin första match mot Mattenet och det hade kunnat bli kostsamt för Roskilde men trots ledning för pontoise med 2-1 så lyckades först Oh besegra Mattenet med 12-10 i skilje innan Maze fick lite revansch och besegrade Peter Franz med 3-0 och gav så segern till Roskilde där hoppen ännu lever om en kvartsfinalplats.





*

Pluderhausen förlorade med 3-0 mot UMMC där Jörgen Persson föll mot Zoran Primorac med 3-0. Sterilgarda som spelar i samma grupp besegrade Levallois med 3-2 och det var en laginsats där endast deffen och magikern från peking Hou Yingchao tog två matcher i sin första match för sin nya klubb.

Sterilgarda och UMMC troligen till slutspel.

*

Dusseldorf vann sin fjärde raka match och det med 3-2 över Bogoria och som vanligt vann Boll sina matcher, han har 8-0 nu! Kishikawa vann sin andra match över Gorak efter att ha förlorat mot Wang Zeng Yi. Slutspel för regerande mästarna.

Kreanga och Ryu Seung Min ledde sitt Hennebont till 3-0 mot spanska Cajagranada och med det så har man med all säkerhet säkrat en slutspelsplats.

Inga kommentarer: