onsdag 25 november 2009

intershit, 9 inlägg kvar

Från igår klockan 13.00 så la mitt internet ner, skitcomhem. Därför inga inlägg förrän nu.

Nere på ensiffrigt antal inlägg kvar och för er som undrar var inlägg 11 tog vägen så var det mycket riktigt omröstningen. Alltså 9 inlägg kvar efter detta.

Matchen mellan Eslöv och SUIF har figurerat i många sammanhang och det som står klart är att det inte bara är kompisar som spelar pingis med varandra där vilket jag tycker är bra. SUIFs supportrar sticker ut med sina ramsor och sitt stöd, SUIF-spelarna är alla taggade och ossar ofta högt vilket såklart får motståndare att reagera, inget konstigt och inget fel utan snarare bra.

Vår sport behöver känslor och dramatik. Vem vill se matcher utan känsla eller nerv, inte jag i alla fall.

Eslöv förlorade sin första hemmamatch på tre år men de förlorade också sin andra match i rad och sin tredje matche denna säsong. Mästarna är skakade! Mer om den matchen följer säkert i kommentarsfältet.

Annars i den elitomgången så skedde det en del sköna resultat. Frän matchen Rekord mot Växjö så tar jag först att Stuff Petersen mosar Magnus Wahlgren med 11-4x2 för att sedan Walle lyckas smyga hem en vinst mot Chen Jian som verkligen inte varit rock solid denna säsong.

Österlen tog ledningen mot Mariedal med 2-0 på bortaplan efter att Andreas Ohlsson i sin comeback efter skada imponerande nog vunnit över Radek Mrkvicka som inte han heller är lika säker som förra året. Hampus Söderlund fick sedan smörj av Hong med 11-2 och 11-6 innan vändningen kom via vinster för Shimoyama över Peter Nilsson och Mrkvickas tredje raka vinst över Hong och slutligen en dubbelvinst för Shimoyama/Översjö.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Söderling och Nadal är inte kompisar heller

Anonym sa...

Tycker att Axel gick för långt något Eslöv borde ta tag i ? känslor kan man visa

Anonym sa...

www.suif.blogg.se där kan ni se matchen mellan axel och hampus