torsdag 26 november 2009

Pingisforum, 4 inlägg kvar

Jag har länge saknat ett forum för svensk pingis. Visst har denna sida sin funktion men den har sina begränsningar då det finns bättre plattformar än en blogg.

Nu har det precis startat upp ett forum som är helt i sin linda där vi alla kan vara med och diskutera i princip vad vi själva vill, vår egen fantasi sätter begränsingarna. Jag är personligen inte alla inblandad i detta forum men jag är givetvis medlem och kommer att deltaga i de diskussioner som jag tycker är intressanta.

Så för er som vill diskutera pingis kan jag varmt rekommendera er att gå in på: http://bordtennis.forum-motion.com/

Ta chansen att skapa ett bra forum för pingissnack. Eftersom det är ett helt nytt forum så måste vi läsare skapa debatten och diskussionerna och jag hoppas verkligen att de som är intresserade tar sig tid att ge detta en rejäl chans då det är ett perfekt sätt att diskutera pingis på.

9 kommentarer:

Anonym sa...

jättefint. Dina inlägg i all ära Max men kommentarerna är ofta lika intressanta. Då du tyvärr måste godkänna kommentarerna så blir det lite segt här ibland.

max sa...

Precis!

Där måste man logga in med en mailadress och såv idare vilket gör det svårare för folk att spamma.

Anonym sa...

Fy satan va det där va skit gämfört med din sida....


flashback ftw

Anonym sa...

Det fina med inläggen är att det måste finnas något att kommentera. Risken är att det bara blir en massa lösryckta korta kommentarer i forumet och det känns inte så intressant. Jag har dock redan registrerat mig. Är det det det som är "det nya" Max? Eller finns det mer att se fram emot?
/Pingisälskare

Anonym sa...

Ta en titt på detta forum så får ni en känsla för hur stort och levande ett forum kan bli (om vi nu bara kan få fler att prata svenska...): http://forums.oneofakindtrading.com.au/

Anonym sa...

klicka på popupfönstret som kommer upp när du gå in medlemmar i forumet-du får garanterat virus!, vilket skit!/P

Jocke sa...

Vad tryckte du på för att få upp popup-fönstret, för det har jag då aldrig märkt något av. Reklamen som ligger i en banner längst upp på sidan får vi stå ut med, så jag inte har köpt en officiell domän än, utan den ligger för närvarande på en gratis-dito.
För att få igång diskussioner och dylikt så krävs det naturligtvis en start, vilken ju är det lätta med blloggformatet, men när ett forum väl har kommit igång så brukar det rulla på av sig själv.

Jocke sa...

Oj, stavfelens mecka i mitt senaste inlägg:
Första meningen skall sluta med ett frågetecken.
DÅ* jag inte har köpt en officiell domän än.
Bloggformatet* .

Så kan det gå :P.

Anonym sa...

skit sida

/JP