måndag 29 oktober 2007

Elitserien reflektioner omgång 2

Söderhamns Hampus Norberg imponerar och har 3-0 i kvot, bra jobbat. Starkt att slå Ärtemark med 5-3 som kom med nästan bästa lag då Sjöstedt fick stå åt sidan för Fredrik Anderssons skull, det kostade nog en poäng. Gui Kai snor två matcher vilket man får säga är ett hyggligt dagsverke.

Lyckeby imponerar och bortaslår Spåret med 2-5. Varga tar sina och när sedan resten av laget bidrar med matchvinster så vinner man. Källberg kan inte vara helt nöjd med sin insats, 4-3 i superettan och 1-2 i elitserien imponerar inte så mycket på mig. Hajen lägger två. Grattis till Lyckeby för en strålande insats.

Warta åkte på storstryk mot Gröstorp och jag varnade för det även om mitt tips sa att det skulle bli jämnare. Stenberg och Zhi verkar bli en av de bästa förstauppställningarna i år. 0-5.

Hallandsderbyt slutade oavgjort precis som tippat. Dawei tar sina två och Rydén la sina två olika väg att gå för två spelare som bägge kammade noll i första omgången. Rydén har det tufft där uppe men det är väl meningen att han ska få vara med i hetluften?

Eslöv fortsätter utan gummi men det går ju bra då Mattias Andersson vägrar att förlora. Zhao Peng slår Chen Jian och Axelqvist vinner sin första match i årets elitserie och sen så har blivande mästarna Eslöv vunnit mot rekord med 5-2.

Jag hoppas att förbundet kan ge oss kvoterna för elitserien. Addition kan väl inte vara så främmande för dem? De har i och för sig inte klarat av att få fram kvoterna till superettan trots att de spelade sin senaste omgång för över två veckor sedan. Så jävla pissigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja leder fortfarande tippningen av elitserien skummt tycker det går illa för mina spelare o en har inte änns fått chansen än?