måndag 22 oktober 2007

Resultat Elitserien

Gröstorp/Österlen-Eslöv 4-4
Eslöv till spel utan Gummi men det var inte där man tappade poäng. Axelqvist tog inte ett set och då är det tufft att vinna när även Zhao Peng förlorar en. Jag tippade 1-5 inte ens nära.

*

Halmstad-Spåret 0-5
Halmstad saknade sin kines vilket försvagade såväl första som andrabordet men det är fortsatt en mycket bra insats att vinna på bortaplan så enkelt. Jag tippade 5-2, pinsamt.

*

Lyckeby-Rekord 1-5
Mandel knep den enda segern för Lyckeby denna gång som även de saknade sin kines. Jag tippade 1-5 (efter att jag fått veta att kinesen saknades).

*

Ärtekina-Falkenberg 5-2
Wang jian Feng är fortfarande ett vinnande kort och han tog sina två. Gui Kai tog en men övertygande inte siffermässigt. Jag tippade 5-2.


Två resultat helt rätt men två som var way off.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har analyserat lagrankingarna lite, dom flesta tycker nog att den mest diskutabla rankningen är Lukas Ryden i 1a uppställningen före Gao Wei, kanske det. MEN. Dom har ju en tanke med att Lukas ska utvecklas är dessutom inte säker på att dom tjänar på det.
I min värld är Gröstorps märkligare, man rankar Martin Nilsson 3a, men ställer över honom i 1a omgången, oki dagsform kan man ju säga, men skulle bli mkt förvånad om han inte spelat minst när säsongen är över.
Tror snarare att dom tycker att han e lämpligast som offerlamm om Stenberg är skadad, vilket han tyvärr varit väldigt ofta.
Vad tror ni andra????

max sa...

Det är ju inte ovanligt att man ställer upp en spelare så om man ändå tror att han inte kommer vinna så mycket. Bra noterat.