måndag 22 oktober 2007

Tre bra-Tre dåliga Oktober 2007

TRE BRA:
1. SOC- Världseliten på plats i Stockholm och en publiksuccé är att vänta, frågan är bara om det går runt ekonomiskt?

2. PG och Jens- Verkar vara i toppform och det ska bli grymt kul att se dem i SOC. Kan någon av dem skrälla?

3. Mariedal- Har förvisso en asiatisk importspelare men han höjer säkert träningskvaliteten för deras egna ungdomar som får chansen att utveckla sitt spel i superettan i år och kanske elitserien nästa år?

***

TRE DÅLIGA:
1. Dataranking-
Eller snarare bristen på en sådan. När ska vi få tummen ur och släppa de subjektiva bedömningarnas värld. Det mest rättvisa systemet används inte av en toppnation som vi fortfarande är trots alla brister, men hur länge?

2. Utländska importspelare- Nu avser jag givetvis dem som inte håller måttet utan bara de som tar plats för våra egna ungdomar som skulle kunna spela där istället och på så sätt utvecklas.

3.Vuxenmobbare- Människor som sätter sig över andra och förnedrar dem mår jag dåligt av. De som dessutom gör det anonymt är patetiska krakar. Tänk er för innan. Vill inte ha en diskussion om detta mer så nu lämnar vi det ämnet även i kommentarsfältet.

10 kommentarer:

Anonym sa...

ja e för en dataranking så man slipper höra år efter år hur dålig elitspelare man e! med dataranking går det lixom inte prata ner en placering som man spelat till sig! vilka ska till sundsvall nu då? från södertälje blir vi 4st
jag,tomas z,johan b,jonas n! o ja vet johan strandberg huddinge o fredrik larsson o jan eriksson ovansliljan per svensson partille. vilka blir det från sthlm då?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
max sa...

ni har fått en egen post att diskutera i, varsågoda.

Anonym sa...

Jag kommer från Höganäs . Har glömt gratulera dig Pirre till elit-avancemanget ! Bra jobbat ! Det var du värd ! Du har aldrig betett dig illa el. gjort ngt negativt i mina ögon förutom att jag har en av mina livs tyngsta förluster emot dig ifjol på SM.Men du fick igen i Västerås ;-) ses i sundsvall. Du lirar bara lörd ju ! Omseedat hoppas jag :-)!!

Anonym sa...

tack classe men ja spelar bara på söndag! anmälde oss igår efter ja gick upp så det blir ingen omseedning alls!

Anonym sa...

lite inside info, så spelar inte PG soc.... dom har match mot J-O's fulda på söndagen och därför får han inte spela.../En som vet

max sa...

Janne få rint emen att inte PG skulle få vara med är ju skit.

Anonym sa...

Jo risken är ju övrhängande att PG spelar semi på söndagen.
Verkar ju märkligt om dom stoppar honom när han hinner till Tyskland ändå, dom har väl dessutom svensk tränare.
Min gissning är att PG spelar soc, annars är det skandal under förutsättning att PG vill spela soc

Anonym sa...

Glöm inte vem som betalar spelarnas lön. Klubbarna i bundesliga. SBTF betalar inget till spelarna, det gör de flesta förbunden. SOC som ligger sist i Pro Tour serien är en av de tävlingar som prioriteras minst.
Trist men verkligheten.