fredag 15 februari 2008

Avslutningen på superettan

Lördag
Enig mot Stratos blir 6-0. Kanske att det blir en match för Stratos men jag tror inte att de kan motivera sig till det.

Hägersten-Askim 5-5
Kvist är borta med j-landslaget och Sulan undviker stockholmsresorna. Alltså kommer Sundström och Norling med till detta möte. Hägersten mönstrar Hyrup och Pereira däruppe och de står utan chans mot Wang och Huang medan Sandell och Haren vinner allt därnere. 4-4 och dubblarna avgör. Askim tar 1 på förstadubbeln.

Växjö-Carlstad 6-4
Wahlgren tar två och Nilsson vinner 1. På andrabordet så får Växjö det tuffare då Arvid har löjligt lätt för Törna och Bergman inte förlorar mot Bachstätter. Törna slog Bergman lätt senast och att han vinner igen är ingen vågad gissning. 3-1 och 1-3. 4-4 Alltså inför dubblarna. Wahlgren tar hem förstadubbeln och andradubbeln med svenska juniormästarna i dubbel bachstätter/törnqvist mot Bergman/Tao så blir det hårt. Växjö tar bägge!

Ängby-Mariedal 2-6
Tror att Ramstrand slår Björklund och att Singh slår Översjö. Singh kan mycket väl slå Oja också lika som Gurra kan slå Björklund men på det hela taget så tror jag att Ängby inte räcker till denna gång.


Söndag

Hägersten-Mariedal 1-6
Liao tar bägge samtidigt som Pereira slår Björklund. 3-1 däruppe. Översjö och Ojakangas har ett massivt övertag på Haren och Sandell och tar nog rubbet där om inte någon av dem överraskar vilket jag inte tror denna gång.

Växjö-Stratos 6-0
Lätt.

Ängby-Askim 5-5
Ramen jobbar in en vinst mot Wang och sedan sliter andrabordet för Ängby in tre vinster med häng på fyra genom att Singh tar två och Aguirre slår Norling och har häng på Sundström. Gurra får en tuff uppgift även i denna match. 1-1 i dubblarna ger delad pott. Chansar lite på Ramen för att han var så grym mot Kineserna förra året, han och Äpplet var de senaste som slog Huang i superettan.

Enig-Carlstad 6-3
Bentsen tar sina men jag tror att Andersson inte lyckas vinna bägge sina han är inte så bra som många verkar tro. Jag känner att Både Teknik och Tao kan slå honom men jag tror att han kniper en i alla fall. Därnere så kommer det att hänga en hel del på Arvid som jag mycket väl tror kan jobba in två men likväl förlora bägge. Bergman har slagit Rasmussen två gånger men förlorade senast mot Comstedt trots övertag med 2-0 i set och 2-1 och 9-5 i fjärde. Stenhårt därnere men jag tror på det blir 2-2 därnere (närmare 3-1 till Carlstad) och att sedan Enig vinner förstadubbeln till vinst med 6-3.

***

Om mitt tips faller in enligt detta så blir det så att Enig åker ut med en match sämre matchskillnad än Carlstad.

Sluttabellen skulle då komma att se ut såhär:

1. Mariedal
2. Askim
3. Hägersten
4. Växjö
5. Ängby
6. Carlstad
7. Enig
8. Stratos

Risk för revidering imorgon efter matcherna... vad tror ni?

Kom just på att Kassakon kanske är klar för spel i Hägersten.. nåja det påverkar i såfall bar deras resultat positivt men de kan ändå inte komma bättre än trea.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lördag
Enig-Stratos 6-0
Hägersten-Askim 5-5
Växjö-Carlstad 6-4
Ängby-Mariedal 2-6

Söndag
Enig-Carlstad 5-5
Hägersten-Mariedal 2-6
Växjö-Stratos 1-6
Ängby-Askim 4-6

Anonym sa...

Tror på:

Enig-Stratos 6-1
Hägersten-Askim 6-4
Växjö-Carlstad 6-3
Ängby-Mariedal 2-6

Enig-Carlstad 6-3
Hägersten-Mariedal 2-6
Växjö-Stratos 5-5
Ängby-Askim 5-5

Anonym sa...

MY GOD! NISSE DAHLBERG SPELAR 2.A BORD FÖR ASKIM ! 1000 SPÄNN HÄR O NU PÅ ATT HAN INTE TAR ETT SET! ODDS EMOT 15 GGR ! 2 + dubbel klart för Hägersten redan nu....

Anonym sa...

Törnqvist spelar inte på andrabordet i Växjö utan på första där han möter Tao i första matchen.

Anonym sa...

Nisse D vann ju första matchen, så det var tur att det inte gick att spela mot ditt usla tips, herr anonym

Anonym sa...

vill du ha mitt kontonummer???

Anonym sa...

Heja Nisse
100 SEK ger 1500SEK
Per set eller vad var oddset på vinst?
100 ggr

Ger 10 000 SEK
Grattis