fredag 8 februari 2008

Viktig match!

Carlstad tar ikväll emot Ängby hemma i superettan och är i behov av poäng för att definitivt säkra sin kvalplats.

Ängby har knappt något mer än äran att spela för om man nu inte ser tredjeplatsen som mål för dem, är osäker på om de vill upp en division.

Ängby vilar sin äldste spelare och kommer därmed med ett ungt lag där den äldste spelaren inte är mer än att han ska fylla 21år. Ramstrand, Ericson, Singh och Aguirre.

Carlstad mönstrar troligtvis det lag man spelat mest med under säsongen. Tao, Teknik, Arvid och Bergman.

Martin Singh är klar favorit därnere samtidigt som Aguirre knappast tar någon mot Arvid eller Super-Tobbe. 2-2 därnere alltså.

Ramstrand ska bara ta två och Ericson har nog stora möjligheter att göra det han med men någon av dem kanske misslyckas och då är det jämnt. 3-1 däruppe till Ängby.

Dubblarna avgör med denna utveckling men då Bergman är något fruktansvärt bra så kanske han denna gång rår på sin forne lagkamrat Singh som han hade på gaffeln senast. Kniper han den så ser det bra ut för en poäng för värmlänningarna.

Kan tänka mig att Enig håller en hel del på Ängby i denna match för om resultatet faller fel ut ur deras synvinkel så är nedflyttningen färdigställd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja tycker att max spel idag ängbys tävling e mer intresant:)
/pierre

Anonym sa...

ja hajar inte varför marcus (magoo) johansson inte får chansen när laget går så dåligt! i mitt tycke platsar han i det lagét:) det e ju inga pingistrollare direkt:) men vill man åka ut så, hejar på enig i sista matchen/pierre

max sa...

Inget ont om Magoo men han är sexa i Carlstad så är det bara.

Anonym sa...

aldrig max:) har du sett dom på samma tävlingar?