tisdag 5 februari 2008

Inte mycket kvar nu

Eslöv-Spåret 5-2
Förra lagmatchen dessa lag emellan slutade oavgjort men då var inte Gummi med och Axel var inte i samma form som nu. Tror att Peng tar sina och att Axel slår Hajen. Svårt att veta om han slår Zögge denna gång eller inte men jag tippar Zögge. Kassakon vann två förra gången men det gör han inte nu och Sternberg förlorar inte två gånger till. Så nära att jag tippar 5-0.

Falken-Söderhamn 5-3
Svårtippat. Tror att japanen i söderhamn får det tufft mot Gao wei men att JP har stora chanser att vinna där. Om JP och japanen klarar 3-1 däruppe så kan Söderhamn få oavgjort då An Shu och Rydén är vassa där nere. Jag räknar med Monrad i denna match men inte att han har någon större chans att vinna en match.

Halmstad-Rekord 5-2
Chen Jian tar bägge och dansken förlorar bägge det är en gammal sanning. Sen så är Rekords andrabord för svagt mot de bästa lagen och trots Holms insats senast så tippar jag att de får stryk i resten.

Ärtemark-Gröstorp 5-3
Stenberg bör slå Wang Jian Feng och likadant med Hong. Med lite Ossande så får man honom lätt ur balans. Sedan har vi Ohlsson/Nilsson mot Wang Qing/Sjöstedt och där är det också jämnt men jag tror att Ärtemark har ett litet övertag där och vinner matchen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

jaha bara att tippa då, du har väl rätt 9 av 10ggr ungefär? :)

Anonym sa...

chen jian la precis i raka mot halmstads kines. 8,9,10

Anonym sa...

Jumla SKIT!!

Anonym sa...

FAN VA GÖTT ATT HALMSTAD VANN!! USS USS USS USS USS USS

max sa...

12/14 rätt på förstabordet får väl duga.

max sa...

13/15 menade jag.