torsdag 7 februari 2008

En händelse

En del tycker den var roande men en person tycker inte att den var lika rolig.

Detta fann jag på askims hemsida efter deras vinst mot Enig i superettan, jag tyckte att det var tillräckligt roande för att kopiera.

"Den stora dramatiken kom till slut.... Mikael Ottosson hade som ensam spelare bytt om i ett omklädningsrum tillhörande sporthallen. När han skulle hämta sina kläder efter matchen var dörren låst och ingen ansvarig med nycklar fanns på plats. Man kan väl lugnt säga att Mikael inte var speciellt glad.... Först "avklädd" i matcherna och sedan inga kläder.... Dessutom skulle de vidare under lördagskvällen för match mot Mariedal på söndag förmiddag.

En hel del telefonsamt till ansvariga för sporthallen blev tyvärr "fruktlösa", så Mikael fick vackert lämna m2-hallen i matchkläder.

Vad Mikael tyckte om detta passar sig inte i tryck..

Som arrangör kände man sig något ansvarig för den uppkomna situationen. Jag har varit med om det mesta som ledare/lagledare, men att åka t.o.r till Borås söndag morgon med en kasse kläder till en spelare i motståndarlaget var faktiskt första gången ( och förhoppningsvis enda gången..)"

8 kommentarer:

Anonym sa...

jo men otto fick väl tillbaka sakerna hoppas ja:)

ja minns förän 6-7 år sen i vällingbyhallens c-hall

södertälje btk möte ett ängby lag minns inte om det var bromma lr typ råcksta lr liknande. ja o johan janner lämnade tyvärr kvar våra skor i omklädningsrummet! men som i vällingbyhallen samt alla andra hallar i sthlm så ska man ju int e lämna nånting:(

johan skor va svindyra minns ja. har aldrig sett nån så arg det skulle va johan mot nån av spelarna i hägersten det året:)

minns wahlmans dyk i setbytet:)

hela det laget va osportsliga så det stod gnistor i taket i västergårdshallen/pierre

boss sa...

M2-hallen måste vara en av de sämsta hallarna som det spelas pingis i på hög nivå i Sverige. Grå, trist och t.o.m svårt att finna ingången till den.

max sa...

Du var inte med när Norrtull hade hemmamatcher i lijeholmshallarna hör jag..

Anonym sa...

ja önskar vi spelar med norrtull nästa år:)

Anonym sa...

Otto vilken tomte!

Anonym sa...

varför tar man ens upp en sådan sak på sin hemsida? har fått info om att askim inte kunde göra något åt det att det var Comstedt som fixade fram nummer! Askim vilka tomtar dom e

Anonym sa...

Har fått händelsen återberättad av Helsinki Open-mästaren. Stor humor!

Anonym sa...

En annan rolig händelse var när Berra Skottkärra åkte och tävlade i Borlänge för några år sen. Det gick hyfsat bra för Berra i den här tävlingen och han gick till kvarten i klass 3 eller om det var klass 4 och vann en stor plastsked att sleva upp pasta med. Efter prisutdelningen gick Berra och duschade och bytte om. Till saken hör att Berra är extremt långsam i allt han gör. Att byta om efter en tävling tar evigheter för honom. När Berra efter mycket om och men var klar och gick ut ur omklädningshallen så var det kolsvart i Maserhallen - tävlingen var slut och alla hade gått hem. Berra trevade sig fram till ytterdörren men den visade sig vara låst. Efter lång tids trevande i mörker och försök att öppna diverse dörrar hittade han till slut en dörr där låsmekanismen var trasig och de hade i stället knutit ett snöre med cirka 100 knutar för att ingen skulle ta sig in den vägen. Efter en timmes knep o knåp med snöret lyckades Berra till slut ta sig ut i friheten.