torsdag 27 augusti 2009

Helvetesrundan

Min skuld till Jamie är nu avbetald och det var en skuld som hette duga. Jag är mentalt slut efter denna helvetesrunda som caddie och jag ska vid ett senare tillfälle beskriva den men just nu är det förnära i tiden.

Jag vill bara duscha i hett vatten och skrubba huden med torr svinto. Jag känner mig smutsig och äcklig, utnyttjad är nog den rätta beskrivningen. av min situation.

Bild, text och film finns att tillgå senare men inte nu.. inte nu. Måste vila, måste få frid i sinnet, måste få vara mig själv, måste bli ren, måste rensa hjärnan, måste gå en kurs i anger management.

Kanske ska fundera lite på pingis så att det blir bättre..

6 kommentarer:

Anonym sa...

låter som du blivit våldtagen!

max sa...

Nu har jag iofs inte blivit våldtagen men det här är det närmaste jag kommit.

Med en viss skämtsam underton ska väl för sakens skull poängteras.

Anonym sa...

Jag var där och lirade..., spelet, kommentarerna (alltid i baksvingen), och motspelarna(ja, jag hade bara motspelare)fick mig att tappa livslusten. Och då åkte jag ändå golfbil och spelade. Max, stor eloge till din insats. Jag ska också gå och tvätta mig med svinto nu.// DIF

Anonym sa...

hm dom kanske "våldtog" dig på riktigt... bespara oss dom bilderna tack!!!! : )

Arbetsförmedlingen sa...

Caddie sökes till nästa år då jag med lätt hjärta ger Max sparken för sen ankomst samt utebliven kaffe efter halva rundan. Skicka in din ansökan NU till: jag@älskarruffen.com

sankan sa...

Du kan börja med att kolla på Anger Management kl 22.15 i kväll!