tisdag 18 augusti 2009

Koki Niwa

Den unge japanen som jag gillar så skarpt, ut i andra omgången av China Open men visst ser det ut att finnas kappe hos den 14-årige Niwa?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Är han inte Jappe?

Anonym sa...

han e bra

Anonym sa...

Kokis backhand är på tok för dålig för att hålla mot dom bästa.

Anonym sa...

Han är väl japan?

Anonym sa...

Koki Niwa är japan...

Anonym sa...

Aldrig sett killen innan, men av klippet att döma har han inget som sticker ut. Ingen fh-slägga, inga luriga temposänkningar, ingen skruv-variation och till synes ingen märkvärdig serve. Visserligen 14 bast, men troligen bara ännu en asiat som står och blockar och är sjukt snabb. Tråkigt.

max sa...

jag vet ju att han är japan.. en miss av mig, sorry men nu är det ändrat.

max sa...

Han kan bli riktigt bra. Han har slagit några på topp-100 redan.

Coachen sa...

Ang inlägg 13:21.

Han har ingen skruvvariation, ingen lurig serve, ingen fh-slägga, inga luriga temposänkningar.

Mao måste han vara klart bäst i världen på att blocka.

Eller så ska du nog ta o kolla klippet en gång till, för det är väl just lurig han är???

Anonym sa...

(ang inlägg 13:21.)
Det är lite märkligt att ge sig på en 14-åring. Verkar som om vissa förtvivlat försöker hitta saker att klanka ner på nu när resultaten inte är till Europas fördel. ”Ännu en Asiat” Jösses vilket uttalande!

Jag undrar om det genomtänkta uttalandet även inkluderar Wang Hao, Kenta Matudaira, Wang Liqin, Ma Lin, Ma Long, Joo Se Hyuk mfl, alla med diffande spelstilar och ruskigt underhållande att skåda. Ge grabben en chans.

/G.V

Anonym sa...

Med anledning av vissa negativa kommentarer om Niwa, "analyser" av uttagningar till damlandslaget etc så kan man ju bara hoppas att de uttalandena inte motsvarar ett genomsnitt av pingiskunnandet i Sverige. Fast tyvärr gör de nog det.

Anonym sa...

Killen ser ju riktigt skön ut. Fast även om man bara är 14 bast så borde man kunna lista ut att man inte ska skära returerna i backhand mot korren om inte syftet med det hela är att han vill se ut som en schweitzerost efter matchen..../Z