tisdag 10 november 2009

3000 inlägg

Snart ar jag skrivit 3000 inlägg på denna blogg och jag ser slutet på den. Med det inte sagt att jag ska sluta skriva om pingis men jag kommer inte att fortsätta så här.

Det här är inlägg 2959 så nu återstår det högst 41 stycken inlägg här på bloggen. This is the end.. but every end has a beginning.

37 kommentarer:

Anonym sa...

neej, vad ska man då läsa på kvällarna?? sluta inte max

Anonym sa...

Helt seriöst så kan du inte sluta, finns ingen som kan ersätta den plats du har.. Tack vare dig vi har koll på vad som händer i landet/utomlands.. Sluta inte!

Anonym sa...

VAA?! är du helt off? varför ska du sluta, ingen motivation? Hela pingissverige följer din blogg.. du ligger för närvarande nr 7 över sport bloggar på bloggtoppen med.. sluta in MAX!

Anonym sa...

Om du slutar måste du starta något liknande någon annanstans? :/ Mitt liv har några få rutiner, en av de allra viktigaste är att så fort läge ges, åtminstone 1 gång om dagen, kolla bloggen. Den är sjukt viktig och hjälper mig att hålla koll på sånt som jag annars inte skulle veta inom pingissverige/världen.

Bloggen är positiv och seriös på alla håll och kanter, tror ingen ersättare kommer upp i närheten av din kappe. Keep Going Max!

Anonym sa...

Varför?

Anonym sa...

inga såna skämt tack :)

Anonym sa...

Hoppas att Du använder din skrivartalang till något bra för svensk pingis! Tack för den bästa pingis mediumet på 35 år.

max sa...

Every end has a beginning.

Unknown sa...

Katastrof är ett starkt ord, men det här är bra nära =( Riktigt tråkigt, och hoppas du kommer fortsätta med något liknande.

Anonym sa...

kommer sakna bloggen som fan

Anonym sa...

Pingissverige är i behov av en heltäckande blogg om pingis, detta ser man inte minst på denna bloggens popularitet.
Jag hoppas därför att någon med lika stort pingisintresse som du på ett eller annat sett kan "ta över" verksamheten, så att behovet tillfredställs. Det skulle nog betyda en hel del för svensk pingis.

Anonym sa...

Tack för den bästa bloggen någonsin. Jag har full förståelse för att du inte kan fortsätta på den här höga nivån hur länge som helst.

Anonym sa...

Din blogg har varit så jävla bra, hoppas verkligen du kan du fortsätter skriva på nått sätt!

Anonym sa...

Vad är det nya då?

Anonym sa...

men va? då har jag ju ignenting att göra längre. du måste fortsätta!

herregud läser fan utan salt 5-10 ggr om dagen va fan ska ja göra nu nu kommer man ju inte ha ngn kolla alls på vad som händer i pingissverige :O

Anonym sa...

hoppas verkligen du fortsätter med någon liknande iaf?

max sa...

Jag hoppas ingen blir besviken på vad som händer längre fram men jag har ju sagt att jag inte slutar helt, det är bara det att bloggen försvinner.

Utveckling eller så stangerar man och då dör man.

Anonym sa...

Jag kommer sakna bloggen något otroligt mycket, har läst varje inlägg. Alltid när jag inte har haft tillgång till att läsa så har jag bläddrat tillbaka till där jag var sist och läst ett för ett i taget. Alltid när jag sätter på datorn, det första jag gör är att kolla bloggen, det har blivit rutin att gå in och läsa 3-5 gånger om dagen. Man har otroligt bra koll på allting, superettan, pingisligan har man full koll på, man har inte direkt tid eller ork att kolla upp allt själv. Mästerskapstävlingar, Pro-Tour tävlingar, GP tävlingar. De nyaste filmerna finns alltid direkt på bloggen. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan din blogg. Du har skapat ett nytt pingiscenter. Vi kommer aldrig få en bättre blogg någonsin. Samtidigt förstår jag dig, du måste lägga ner otroligt mycket tid och energi på detta. Kollar upp t ex. pooler på tävlingar som man knappt visste existerade. Inte bara det att du skriver ren fakta utan du skriver väldigt bra också. Inte blodigt allvar hela tiden, ibland önskar jag att jag kände dig för du är rolig och skön också. Bästa bloggen utan konkurrens! Tack för alla inlägg genom åren Max!

max sa...

00.10

Det ska förmodligen bli till det bättre.

Tack för de fina orden!

Anonym sa...

Vad hände med skarpt läge projektet?
Eller blir det nya i förbundets regi?

Anonym sa...

Kan du inte dela bloggen med någon? Förstår att det är tidskrävande att skriva alla dessa inlägg. Du kan väl bara skriva det viktigaste, som tar minst tid i anspråk, kanske skippa summeringar av div 1 omgångar och liknande. Hur ska jag annars kunna hänga med vad som händer i pingisvärlden?? Fan också.

Anonym sa...

Det var roligare i början med alla anonyma påhopp.

max sa...

Som sagt ta ut detta som ngt negativt. Jag hoppas att det ska bli positivt även för er.

Skarpt läge inlägget ligger lite på is just nu men det är inte bortglömt, jag återkommer i ärendet.

max sa...

Och en sak till. Jag ska inte göra ngt i förbundets regi, bara så att ni vet.

Anonym sa...

Snälla Max, låt bloggen leva! Om du måste så lägg lite mindre egen tid på den om du inte hinner/orkar hålla din otroligt höga nivå, men att bara få läsa alla kommentarer är ju hur kul som helst. Låt bloggen leva, snälla!

coachadde sa...

blir det pytt idag?

boss sa...

Vi hoppas på en bra fortsättning, Max!

Anonym sa...

Vi som var vakna vid en nattblogg för en tid sedan har fått en föraning vad som komma skall. Ser fram emot vad Max kommer leverera och förhoppningsvis blir det till det bättre. Tack för allt ditt engagemang för svensk bordtennis Max!

Anonym sa...

Har inte en aning om vad Max planerar för något nytt, men hoppas innerligt att det till fullo kan ersätta bloggen som gett mig så mycket glädje. Välskriven och informativ rakt igenom.

Ser fram enot det nya men kommer ändå att sakna bloggen.

Magnus Skarbo sa...

Kör hårt Max!

Anonym sa...

Kommer du Max att i fortsättningen skriva under Svensk Elitpingis blogg?

max sa...

Vad nyfikna ni är då.. :)

Jag kommer inte att skriva för någon annan än mig själv som det ser ut nu.

Anonym sa...

fyfan vad tråkigtt, hela pingissverige är beroende av bloggen den har blandannat drivit på datarankingen så att den har blit av, var ska det stora organet till svenska ta vägen? här kan man diskutera förslg med andra och vidare,

sankan sa...

Som sagt, vi väntar med spänning på fortsättningen, kan det bli nåt ännu bättre?

Anonym sa...

du har gjort mer för svensk pingis än förbundet nånsin gjort max! hoppas verkligen du fortsätter med ngt liknande. men vfarför kan du inte berätta om vad det är?

Anonym sa...

Det skall bli mycket spännande och se vad som komma skall.
Sedan om man kommer att darra av abstinens i avsaknaden av bloggen och invanda rutiner är en annan sak.
Men ibland kan det vara nyttigt med lite förändring.

Anonym sa...

Vad är de frågan om?!? Lägga ner en blogg som betyder så mkt för pingissverige som den faktiskt gör... Klart du ska ha den kvar, bara att dra ner lite på inlägg och skriva när du käner för det! :D