måndag 2 november 2009

Fler Ängbyresultat

Kadetter för pojkar vanns av Cho Jae Jun över landsmannen Kim Seok Ho. Tjo och Tjim som jag kallar dom. Bägge två en del av Ängbys A-lag.

På Topp-16 var det endast en svensk med och det var Henrik Hellman som lyckades att komma på en tiondeplats.

*

På flicksidan gick det bättre med en semi, en kvart och en åttondelsfinal. Jennifer Jonsson besegrade Linda Bergström i kvartsfinal med Rebecka Åkesson åkte ut i åttondelsfinal mot en polska.

*

U20 herrar vanns av Jocke Bachstätter efter vinst över Santos, Safir, i finalen. Bachstätter besegrade i semi vinstmaskinen Cho Jae Jun i semifinal. Andra intressanta resultat var att Pernhult vann över Lundström och att Fredriksson slog Benedek.

*

HJ17 bjöd på en helkinesisk final mellan Song Xiaotong och Linnés Sun Qian. Sun qian kommer nog att spela superettan för Linné som verkligen behöver en ny spelare eftersom deras fjärdeman oavsett vem som spelar för dom har förskräckligt svårt att vinna just nu. Sun Qian slog till exempel Antony Tran i helgen bara för att ge er ett exempel på hans klass.

En rikiigt bra insats av Pontus Frithiof som slog ovan nämnda Cho Jae Jun och till sist fick ge sig i semifinal där han föll mot vinnaren Song med 0-3.

*
DJ20 hade Moskovits och Melcher framme i semifinal där de båda två var rätt så chanslösa mot Candy Wu och Bernadette Szocs.

*

Dj17 hade samma finalpar som Dj20 och med Candy Wu som vinnare i bägge klasserna. Moskovits bäst med en kvartsfinalplats.

Alla resultat här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett par kul resultat i Danmark under helgen också: Erik Åhman slog Bentsen och Simon Arvidsson vann mot Tugwell :)

Anonym sa...

Var rätt dåliga resultat från svenska pojk kadetterna, någon du saknar av dom som inte blev uttagna som borde varit med enligt dig Max??? Förrutom Alexander Franzén som är given när han är frisk.

Anonym sa...

det roligaste med linnes nya kines är att han är 13 år :)

Anonym sa...

Reflektion: Minst hälften av 1/4 finalisterna är C15 (E-ranking) medan t ex alla de svenska är C14. Sägs att koreanerna slutat skolan vid 12, kör pingis 6tim/dag.

Anonym sa...

12:33, visst är det så att man internationellt är kadett året ut så att säga. T ex Hampus hade kunnat lira denna tävling.