måndag 9 november 2009

Nya svensk Elitpingis

Kolla in Svensk Elitpingis nya hemsida där spelet elvanio även är integrerat.

http://www.svenskelitpingis.se/

Så gå in och kolla in sidan och anmäl ett lag (gratis) och se om du är Sveriges bästa elvaniotränare. Nytt och bättre upplägg med möjligheter till byten av spelare. Jag har givetvis ett lag som jag tror minst kommer på den övre halvan.. ähh lägg av förresten. Topp-tio är väl rimligt att jag kan komma. Anmäl ert lag och se om ni gör det bättre än jag.

Dessutom kul att skånskan.se med journalisten Ole Törner ger ros till tv-sändningarna samt till det nya upplägget av Pingisligan.

Läs artikeln här.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Gött mos.
Det är alltid bra när tidningar börjar skriva om pingis. Det blir en positiv spiral med TV-sändningar, artiklar, publikt intresse etc.

Anonym sa...

Det var den absolut bästa sändningen som varit!!!! Den var kanon,
Tickan som vanligt supberb, Ljones gör ett gott jobb.
Det bästa var nog denna gång, kommentatorerna.
Peter G fullständig outständing som kommentator, Sterne analytisk, dessa två kompletera varanndra förträffligt, fortsätt med denna kombination, TV4.
Bengt K

Anonym sa...

Sterne var det bästa som hänt desa sändningar.
Lojnes och Peter G är tyvärr fortfarade på nybörjarnivå.

Anonym sa...

Vet inte om jag kan hålla med dig om att det va den bästa sändningen!
Sterneborg tänker lite längre & fösöker få fram att det inte ska klagas på turbollar & annat som det inte går att påverka... Känns som att han tänker på de ungdomar som kollar & vill få till en bättre attityd... Vad gör Peter G? Jo kommenterar att den tog på nätet, kanten, där hade han otur osv... Vad ger det - underhållning för allmänheten. Men om tanken nu är att det ska ut med budskap som ungdomar ska förstå & kunna ta till sig så kanske inte den ena ska prata om vikten av att tänka nästa boll, tur jämnar ut sig osv... & den andra kör på med den tog kanten, otur, mm...
FJD

Anonym sa...

kul att matcherna finns att se i efterhand men mindre roligt att kvaliten är så sorgligt dålig.

Anonym sa...

Håller med Bengt K,
kanon!

Anonym sa...

Måste säga att även många förbättringar har gjort gällande grafiken. T.ex. Färgerna som visas vid poängen följer spelarnas tröjor så man vet vem som tillhör vilket lag, samt att aktuell lagställning kommer upp ibland. Det blir bara bättre och bättre.

Anonym sa...

Sluta vara så kritiska, speciellt ni som är riktiga loosers,som inte kommit någon stans här i världen. Avundsjuka är människans bästa vän!!!
Håller med Olle T (skånskan) och Bengt K,
killar håll ut, ni är bäst.
Avundsjuka blogg skrivare kommer alltid att finnas.
Åke Karlsson

Anonym sa...

Härligt med pingis i TV, men det var det alldeles för mycket snack när bollen var i spel. Vid ungefär 8-8 mellan Hong och Robert Nilsson så pratades det plötsligt om, mitt under pågående bollrally, en spelare från Singapore som förmodligen hade mött Hong och som säkert är jättebra...
Prata bara om den matchen vi ser. Kommentera och analysera mellan bollarna och se till att vara tysta innan nästa boll startar, grabbar!
Nils H

Anonym sa...

HA HA HA,
Nils H helt ute o cyklar. Sterne prata om Mattias K som vann mot en meriterad spelare från Singapore i Engelska.

Anonym sa...

Till "HA HA HA". Du har ju missat hela grejen, poängen är att det mitt under spännande bollar snackades om för matchen helt ovidkommande saker vilket gjorde det svårt att koncentrera sig på spelet. Måhända har du en sådan ovanlig simultanförmåga att du kan höra en sak och samtidigt fullt ut koncentrera dig på något helt annat som du ser, men en sådan gåva är det inte många som besitter. Reportrarna skall givetvis snacka om den matchen som vi tittare ser, inget annat.
Partille-Johnny

Anonym sa...

vanlig intelligens....