måndag 9 november 2009

Sällan 3-2

SUIF-Halmstad 3-2
Halmstad höll på att åka på en pärla och med facit i hand så hade det nog varit bättre att ha spelat Håkansson som etta trots att han föll mot Sondell, tror att Nordberg och Sun Jian hade passat honom bättre.

SUIF hade en 3-1 ledning inför dubbeln men för första gången denna säsong så vann man inte den och således blev slutresultatet 3-2 till hemmalaget.

Jag varnade lite för en skräll för Sondell mot Håkansson och den kom. För Halmstad så var det viktigt att man inte också förlorade dubbeln, en storfölust hade kunnat bli riktigt kostsam. Halmstad måste höja sig om de ska kunna vara med och konkurrera om topplaceringarna, just nu är det trist mediokra. SUIF däremot verkar ha funnit formen och de har ett sparkaptital i Jon Persson som vi hoppas kan komma tillbaka från skada snart.

Sun Jian matchhjälte med två segrar.

Österlen-Falkenberg 2-3
Jag tror återigen att Falkenberg hade haft bättre resultat med Lukas mot Hong och Månsson mot Nisse men nu var man bara nära och förlorade bägge dessa trots att det var stenhårt ända in i slutet.

Guo Kai vann sina även om det satt långt inne mot Hong där han förlorade första med 11-2 och sedan vann de sista seten med två bollar. Starkt att vinna en så jämn match på bortaplan mot just Österlen av Guo Kai.

Falkenberg visar fortsatt fin form och är i vinnartagen med fem segrar på sex matcher och nu med ett fint dubbelpar i Månsson/Rydén som har tagit tre av tre tillsammans i år och det var också denna match som avvgjorde till falkenbergarnas fördel denna gång.

Nisse fortsätter vinna och han blir en nyckespelare för skåningarna under denna säsong. Falkenberg som stortorskade mot Eslöv förra omgången visar att de blir att räkna med där uppe och även i slutspelet.

*

8/10 matcher igen och en av dom jag varnade för lite grann som sprack.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hamlstad extrem flopp

Anonym sa...

Halmstad är onekligen lite tunnare nu när man inte längre får köra med två kineser. Känns rätt schysst, faktiskt...