torsdag 12 november 2009

Äppelmos är det hajmat? 38 inlägg kvar

Spåret vs Warta 3-2
Äpplet blev idag så krossad man kan bli och det av Mattias Karlsson. 11-3 följt av 10-0 och medveten miss av Mattias, aj. He Haijin har har höjt sig enormt och jag har aldrig sett honom bättre än nu. 7-1 på de senaste åtta matcherna och två av dom idag, dagens foder hette Robert Nilsson och Jiang Hong Chang.

Köping var på plats och stödde högljutt Mattias Karlsson och de andra men främst Mattias. Intressant att se Johan Lundström sitta i motståndarklacken mot Spårvägen för andra gången denna säsong, det intressanta är att han förra gången satt i SUIF-klacken, svårt med lojaliteten eller ogillar han bara Spårvägen?

Jiang besegrade Zögge i en jämn match där kinesen var bättre i slutet av matchen och där det var servarna som avgjorde, egen serve gav oftast två poäng och med något bättre returer kunde Jiang avgöra.

2-2 inför dubbelmatchen där Äpplet hade skakat (det har inte jag gjort) av sig förlusten och spelade tillsammans med Zöögling en hygglig dubbelmatch där främst Zööglings smarta returer bäddade för segern som skrevs till 2-0 efter två jämna set där wartaspelarna hade setboll i andra.

Warta tyckte att de var värda 3-2 och Spåret att de borde haft 4-1. Så är det ofta.

*

Linné pressade Kävlinge med sitt nyförvärv Sun Qian som tillsammans med Andreas Johansson skrapade rent mot Holm och Bringert på andrabordet.

På förstabordet gjorde dock Kävlinge detsamma. Mattiasson vann en mycket jämn match mot Nylander som visade sig bli matchavgörande när det till sist stod 4-4 efter att han även besegrat Åhman. Li Moding vann sina bägge matcher utan problem.

Bägge dubblarna till Kävlinge som fortsatt har greppet om seriesegern och det med Magnus Molin som extraväxel att lägga i när det behövs.

6-4 till Kävlinge mot Linné.

9 kommentarer:

Anonym sa...

warta hade setboll i båda seten i dubbeln

Anonym sa...

elelr så beror det på att lundström känner spelarna som möter spåret...

Anonym sa...

håller på Suif, men var med i rigklacken för Warta nu pga att matte spelade där.. Inget ont mot spåret /johan

Anonym sa...

Haha! Lundström man vet aldrig vart man har den killen :) kung är han!

Anonym sa...

Mattias Karlsson var grym. BÄST!!!!!

Anonym sa...

Utan Problem för Li Moding skulle jag väl inte riktigt utrycka mig efter att ha vänt setbollar i både tredje och fjärde set mot Nylander!

Anonym sa...

Lundström har gått på riget ett antal år och är ett antal spelare som spelar i serien som tränat i Köping, då lätt att heja på sina kamrater.

Anonym sa...

vilken är ärekränkning av mattias mot äpplet vid ställning 10 - 0 liksom gav en boll med flit så att det inte skulle kännas så tungt för äpplet eller ?? haha såg hur äpplet nästan tyckte det blev roligt eller kanske pinsamt ?? haha

markus lindh

Anonym sa...

All heder åt lunkentuss som visar hjärta för riget(Y)