fredag 13 november 2009

Eslöv vs Mariedal, 35 inlägg kvar

Självmord var mitt första ord när jag såg gårdagens uppställning mellan Eslöv och Mariedal. Eslöv var favoriter i ALLA matcher. Mariedal satte upp sin etta Mrkvicka som trea för att slippa Zhao Peng och Axelqvist men detta hade Eslöv genomskådat och ställt Axelqvist som trea för att han just skulle få möta Mrkvicka som han slagit tidigare upprepade gånger.

Nu kom det på skam då Axelqvist förlorade en mycket jämn match mot Mr. Kvicka trots bra lägen att vinna matchen vid ledning i skilje. Stenberg som bara spelade sin andra match i serien denna säsong hade inte jättestora problem med Söderlund och vann med 2-0.

Zhao Peng imponerade inte spelmässigt men likväl så vann han sina matcher utan att vara hotad, nu kan man tycka att 11-8 i skilje mot Hampus är att vara hotad men jag avser känslan i matchen där Zhao Peng var helt ohotad enligt mig.

Eslövs dubbelpar bestod av Stenberg/axelqvist medan Mariedal mönstrade Översjö/Mrkvicka och det blev väldigt jämnt det med och återigen var det mariedal med Mrkvicka som drog det längsta strået och tog på så sätt två poäng i lagmatchen som Eslöv vann med 3-2.

Det roligaste med hela matchen var när Söderlund ossade innan Zhao Pengs första serve så att Zhao Peng hoppade till av rädsla och förvåning.

Nu hoppas i alla fall jag på mer i mötet mot Rekord på lördag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk match idag. Rekord visade att man blir att räkna med i fortsättningen. Matchen hade kunnat sluta 4-1 till Rekord med lite mer flyt.

Anonym sa...

Såg precis matchen Redord-EAI på TV och kan inte komma från hur mycket jag ogillar nuvarande upplägg. Lagmatchen känns helt oviktig då alla matcher gäller lika mycket.

Skulle själv vilja se några ändringar, bland annat skulle jag vilja att vinnare av lagmatchen fick 2 bonuspoäng, för då blir det helt plötsligt väldigt viktigt att vinna lagmatchen.

Skulle även föredra att dubbelen spelades innan lagens båda ettor möts, då jag anser att detta borde vara sista matchen, allt för att avsluta på topp, så att säga.

Vill också passa på att gratulera Rekord till segern och framför allt Kalven som spelade lysande pingis rakt igenom!

Anonym sa...

Time-outerna måste bort till nästa år,,,

Anonym sa...

Time outerna är här för att stanna, perfekt att suga på den spännande karamellen lite extra när det drar ihop sig. Dessutom så är TO något som används i alla andra viktiga
mästerskapssammanhang så det skall vi absolut ha kvar!
PJ