lördag 21 november 2009

Sista omröstningen? 18 inlägg kvar

Bloggens kanske sista omröstning berör vilket inlägg ni tycker har varit bäst. Alternativen har ni själva undersökningen som just nu befinner sig ovanför detta inlägg men senare till höger om det.

Om du missat vad inläggen handlar om så kan du klicka här för att komma till motiveringarna samt länkar till varje enskilt inlägg.

Omröstningen pågår tills bloggen avslutas.

8 kommentarer:

max sa...

Jag har mitt eget favoritinlägg som jag hoppas vinner.

max sa...

Inget illa om de två gästinläggen som finns med tvärt om de är välskrivna och underbara men jag skulle bli lite bitter om inget av mina egna inlägg vann.

max sa...

Endast kommentarer om omröstningen kommer att publiceras här.

max sa...

Mitt favoritinlägg ligger efter..

Anonym sa...

Max, du har skrivit många lysande inlääg, men, inlägget jag röstade på var det om träningen, som jag har för mig var ett gästinlägg.

Om nu detta inlägg skulle vinna får du väl trösta dig med totalsegern, då dina inlägg med all säkerhet får flest antal röster totalt, tror du inte det?

max sa...

en klen tröst jag vill vara bäst. :)

rikard sa...

Jag håller med dig Max, det känns lite obekvämt, nästan genant att få sin text nominerad i dessa sammanhang. Samtidigt givetvis mycket smickrande.

Själv har jag svårt att välja ut en favorit. Jag tycker att den mognad, den raka öppenhet och ärlighet som bloggen drivits med, oerhört seriöst men samtidigt med mycket humor är en storhet som genomlyser varje inlägg. Egenskaper som jag tycker saknats inom svensk pingis vilket också gjort att den blivit en sådan vital arena för pingisentusiaster landet runt.

Och så givetvis det outsinliga engagemanget.

Jag tror inte det finns någon i pingissverige som skulle klara av att göra något liknande. Bloggen är ett rent konststycke i all sin prakt.

Tack!

max sa...

Rikard,

Fina ord som jag inte vet om jag är värd men likväl värmer dom då dom känns ärliga.