onsdag 19 december 2007

Elitserien idag

Mina tips inom parentes.

Spåret-Warta 5-3 (5-2)
Zögge hade det tuffare idag men kunde ha vunnit mot Stefan i en knallhård fight. Matchen svängde fram och tillbaka men Zögge kändes som en vinnare men till sist så vann Stefan. Hajen slog Stefan men var chanslös mot Månsson som loopade upp den med skruv mot Hajens svaga backhand. Spårets andra borde sopade mattan med Warta och när Källberg rättvist vann med 15-13 i skilje mot Robert Nilsson så var jublet från bänken enormt.

Lyckeby-Gröstorp 4-4 (4-4)
På förhand sa jag att det skulle handla om ifall Gröstorps förstabord skulle ta lika många som Lyckebys andrabord. Gröstorp vann på förstabordet efter pausen med 2x11-9 och tog då ledningen med 4-2 så allt upp till Mandel och Mårten. Dessa två som har haft det lite tufft gjorde som de hade lovat varandra på förhand och gick ut och tog sina, måhända efter vissa problem för Mårten som vann en stentuff femsetare mot Nilsson.

Falkenberg-Eslöv 1-5 (4-4)
Lätt att tippa när Falken kommer utan sina två bästa. Som vanligt så vann axel en och förlorade en. som vanligt så vann Peng sina. Som vanligt vann Eslöv.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Monrad kommer inte lira förän om ett bra tag...

max sa...

OK..

När ska han lira och varför lirade inte kinesen?

Anonym sa...

gao wei var sjuk, monrad är spelklar först efter nyår,

max sa...

tack!