onsdag 5 december 2007

Lätt vinst

Hägersten-Ängby 2-6
Äpplet hade lika lätt i sina matcher som jag trodde och knep bägge utan större problem. Mot Pereira hade han lite problem med returerna men var alldeles för säker för kubanen.

Gurra slog sen lätt Haren efter att ha slarvat bort första set.

Ramen hade som väntat en del problem mot dansken som han förlorat mot tidigare och var inte nära då han inte kom åt med forehand. Dessa problem blev ännu tydligare mot Pereira då han var helt chanslös, framförallt i kubanens serve som bet värre än en oljeborr på Ramstrands returer.

Spåret ställde oväntat upp med både Tran och HarenMats Sandells bekostnad (varför vet jag inte) men då dessa bägge två var chanslösa i sina matcher mot Singh och Ericsson så skrevs segern till klara 2-6. Det hade kunnat bli en annan match med Mats i laget.

En liten parantes.

Jag gnäller ju en hel del på våra domare men idag så tyckte jag att en av domarna agerade bra när hon sa till och hotade med kortet men ändrade sig när spelaren bad om ursäkt.

Det är skillnad på ett servefel och ett beteendefel.

Domaren fick klä skott för en massa bitska kommentarer (med glimten i ögat) från publiken om att det var fegt, men jag tycker att det är bra. Gula kort ska användas när de behövs och inte för att domarna kan använda dem som de gjorde mot Martin Nilsson i måndags.

14 kommentarer:

Anonym sa...

på tal om spåret o ängby undrar när man ska lägga ut om tider för östsvenska på nätet? dom påstår att dom senast ska lägga ut 10 dar innan o det e ju idag!men det e ju som vanligt försenat nu för tiden tror inte ja sett en lottning tidigare en en vecka innan tävling i år! måste ju veta om man kan gå på fest på lördagkvällen!/pierre vill dricka lite lördagsgodis

Anonym sa...

nån som vet när herrsingeln o herrdubbeln spelar?pierre

Anonym sa...

max prata lite om riks top 12?

Anonym sa...

För tider på ÖSM så är väl bästa sättet att maila den där fradder som håller i det.

Anonym sa...

Fick hem lottningen idag och herrsingel är 12.00 och herrdubbel 09.00 så du får nog ta det lugnt med festandet på lördag Pierre

Anonym sa...

Fradder är att lita på!!!

Ingen skall säga något annat

max sa...

topp 12 skriver jag om imorgon tror jag minsann.. något speciellt jag ska fokusera på tycker ni?

Anonym sa...

Kanske det stora antalet WO av direktkvalificerade spelare i dom äldre klasserna

Anonym sa...

Vem tror du vinner 20 års klassen för killar? Ramstrand har dragit sig ur klassen. Tycker det luktar lite Bergman seger i klassen.

Anonym sa...

Finns lottningen på nätet någonstans? (till ösm)?

Anonym sa...

Sätter en slant på Kalle i 20!! Det är dax att han visar vad han snickrat ihop i tränings hallen. I serien är han efter halva säsongen obesegrad.

Anonym sa...

Anders är oxå stark i 20-årsklassen, tror på honom

Anonym sa...

prata om 17 års klassen!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

herrsingeln verkar börja klockan 9 på söndag morgon för dom som inte e seedade top8 spelar väl runt 12 kanske o va ja hade otur hade varit top8 om dom inte hade väntat till förra veckans poänglistor blääää! nu blir det direkt från festen rakt in i hagen!