onsdag 12 december 2007

Elitserien

Eslöv-Falkenberg 4-4
Zhao Peng var som vanligt omutlig och vann sina två matcher och detsamma gällde Falkenbergs Gao Wei. Joakim Andersson comebackade i elitserien genom att spöa Mattias Andersson men han lyckades inte knipa Kasper för en skräll på bortaplan för Falkenberg. Rydén utan setvinst och Axel 1-1 nästan som vanligt.

Söderhamn-Halmstad 3-5
Förlust för Söderhamn på hemmaplan mot ett formstarkt Halmstad. Snake tar två och visar att hans dåliga start inte var annat än en start för nu vinner han allt. Halmstads Wang verkar grym och vinner allt mer och är nog bättre än vad många (jag) trodde.

Gröstorp-Lyckeby 5-1
Gröstorp vinner ganska enkelt och det enda ljuset i denna match för Lyckeby måste ha varit Vargas vinst mot Zhi. Vill bara påpeka att William Henzell var på plats och ombytt tillsammans med Lyckeby men spelade inte denna match, detaljer vidare är för mig i nuläget oklara.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ett råd till de elitserieföreningar som inte har råd att värva nytt i jul: När Erik ska göra ny ranking så sätter ni in trean och fyran som etta och tvåa och vips seriens kanske bästa andra bord och minst oavgjort i varje match. Sen är det bara att be för att ettan och tvåan (ja de nya) har en sjukt bra dag och vinner en match och vips en seger.... Detta rådet var gratis. En undran ska våran förbundskapten sköta elitserierankingen????

/P

Anonym sa...

Från Ystad Allehanda

"Precis som YA-sporten skrev om inför matchen var 130-rankade svensk-australiern William Henzell på plats i Jonebergshallen.

Däremot var han bara med som coach för Lyckeby. Och enligt klubbens lagledare, Jens Karlsson, har Henzell inte över huvud taget varit aktuell för spel i Blekinge-klubben. Karlsson fastslår också att Henzell kommer fortsätta i tyska andraligan säsongen ut.

Och på frågan om varför han inte valde att dementera ryktet om att Henzell skulle spela för Lyckeby i fortsättningen svarade Karlsson så här:

- Vi tyckte det var skitkul. Jag förstod ingenting när jag hörde de uppgifterna och vi har haft roligt åt det här hela dagen."

Anonym sa...

östsvenska max?

Anonym sa...

Varför bloggas det ingenting om dampingis?

Anonym sa...

Kanske, för att vi pojkar är födda nördar! Pingisnördar!
Kul "kallas", förresten!
Men , jag håller med om att det andra könet förtjänar mer uppmärksamhet!!! Det är väl det första könet, egentligen!

Anonym sa...

Sa iofs inte riktgt så, sa att vi tyckte det var lite småkul.
Anledningen till att jag inte dementera det var att vi hade ju ingenting på att vinna med en dementi, satte ju lite myror i huvet på Gröstorpsledningen.
Sen att dom var det bättre laget igår är en helt annan sak.

Anonym sa...

Hur går det imorgon i elitserien!!!!!!!!

HBTK-Eslöv 2-5
SUIF-Spåret 5-2
Lyckeby-Falkenberg 0-5
Ärtemarken-Warta 5-2

Anonym sa...

Nej nej.

Hbtk-Eslöw 4-4
Suif-Spåret 5-3
Lyckeby-Falkenberg 4-4
Ärtekina-warta 4-4

så de så.

Anonym sa...

NEJ NEJ !

så här går det!

HBTK - Eslöv 5-3
SUIF - Spåret 5-2
Lyckeby - Falkenberg 3-5
Ärtemark - Warta 5-3

Anonym sa...

Helvete, ingen hänger på "Ann o nyman" hon försöker ju kontakta dampingissverige! Utan att ha damp!
Den "Damliga" pingisen har också rätt att "rösta"!!!

max sa...

Kvinnorna har all rätt och rösta och nominera, det är bara att göra.

Jag tar upp de som är nominerade från er inte från eget huvud.