onsdag 5 december 2007

Stockholmsderby

Kul och spännande match mellan Spårvägens farmarlag Hägersten och Ängby.

Ängby som ligger en poäng efter Hägersten ställer säkert upp med Äpplet då detta är en prestigematch för bägge lagen. Det var länge sedan de möttes och även om det är farmalaget så kommer det att vara en prestigematch vi inte hittar på högre nivå i Stockholm.

Hägersten
Mats Källberg (eventuellt skadad), Andy Pereira, Rasmussen, Mats Sandell
Om Källberg är skadad så vore det skoj att se Tran på andrabordet. Pereira spelade fin pingis i såväl Ängby som i Finland. Mats har gjort en del fina resultat och dessutom fått chansen i elitserien där han höll på att skrälla.

Ängby:
Mikael Appelgren, Tomas Ramstrand, Martin Singh, Gustaf Ericson
Ramen, Singh och Gurra tävlade i Finland och med viss framgång. Gurra/Singh spelade bra i lag och slutade där på en tredjeplats efter en del fina skalper.

På det hela en mycket jämn match att vänta.

Ramen har chansen att vinna matchen åt Ängby då jag tror att han får problem med såväl dansken som med kubanen då de bägge är vänsterhänta. Ramen har bättre chans mot Källberg. Äpplet tar sina med sin rutin och fina försvar. 2-2 däruppe.

Singh och Ericsson mot Sandell och Haren/Tran blir också stenhårt och det är svårt att sia vem som vinner men jag tippar 2-2 där också.

Dubblarna slutar oavgjort dem med vilket leder till ett oavgjort resultat 5-5.

13 kommentarer:

Anonym sa...

som spårvägare ser jag framemot denna drabbning... tror sandell tar båda där nere och chipparna tar minst en, lite optimistisk kanske men tror gör man i sl-hallen!! enligt min huvudräkning har sandell plus på båda. andy förlorade ju mot ramen i ängbys tävling, intresant rematch dära som jag tror blir avgörande om vi vinner eller spelar oavgjort... // andreas

boss sa...

Lite pinsamt att du har sämre uppdatering än SBTF av kvoterna i Superettan, med tanke på dina kommentarer om förbundet... :)

Anonym sa...

max .. skriv lite vad du tippar riks top 12??

Anonym sa...

aa gör det max skriv lite om riks top 12

Anonym sa...

Jörgen Persson klar för OS. Bra för Sverige, hoppas att en svensk till fixar en plats i kvalet i vår. Så vi får spela lag på OS också..

Anonym sa...

såg att pelle törnberg va nominerad till bästa vinnarskalle! han har väl ganska bra vinnarskalle men då ja haft patrik zackrisson i samma lag som pelle kan ja säga att patrik har mkt bättre vinnarskalle genomgående fast pelle har väl hundra gånger bättre än mig ändå ja skulle nominera mig själv till sämsta vinnarskalle! pelle ta det inte personligt bara! pierre

max sa...

tja Boss..

nu ligger jag inte bara i fas nu ligger jag före.

;)

max sa...

Pierre..

Ett tips är att rösta på någon annan då än Pelle. Det finns cirka tjugo andra alternativ använd dig av dem.

Anonym sa...

Ta det som en förolämpning???? Skulle inte tro det, jag skulle på sin höjd kalla mig för en av sveriges största tjurskallar. Pierre jag är ödmjukt glad att du nämner mig som en vinnarskalle.
Men jag ska givetvis rösta på mig själv likt en amerikansk president :).. Tack för nomineringen Max och by the way du är skyldig mig en god cider :)...
Skönt att knäppa dig...
//P

max sa...

Mikael Appelgren, kallad Äpplet, född 15 oktober 1961.

Du får den så fort tillfälle ges..

boss sa...

Jag förstod väl att det skulle trigga dig att fixa till aktuella kvoter! :)

max sa...

hehe.. missade att uppdatera den mariedal-askim så jag tänkte göra det efter dagens match eftersom ingen märker iaf.

Trodde jag.. :)

boss sa...

Inget undgår bossens ögon... )