söndag 23 december 2007

Uttal och anger management

roliga historier.. from gbg.

Jag har två om Tomas Ballé , Mölndal. Den ena utspelades i en tävling när han spelade dubbel ihop med Jerry Snygg och de var sena till bordet. Då hördes från sekretariatet : Snygg/Balle en minut till bord två!

Den andra med Ballé utspelades i en tävling när han förlorade en match och slängde in raketet i en papp-barriär som det blev ett gigantiskt hål i . En av arrangörerna smög sedan fram när Tomas satt på läktarn fortfarande förbannad. Arrangörs-killen påtalade att den där barriären för 300 kr nu var obrukbar och tyvärr hade de inte fler. Ballé såg rött och slet fram plånboken, gav arrangören 300 kr, raffsade ihop sitt pick och pack, rusade ner till hagen och plockade upp den trasiga barriären, bar den till sin bil och åkte hem oduschad 20 mil.

Kvar stod arrangören, förvisso med 300 kr i handen, men med en hade med ett stort hål i och inga andra barriärer att ersätta den försvunna med..

10 kommentarer:

Anonym sa...

HA HA ! BALLE´VERKAR VA EN COOL KILLE !
SÅG EN ANNAN SKÖN ANGER MANAGEMENT FÖR NÅGRA ÅR SEDAN NÄR EN SPÅRET-DEFF DUNKADE PANNAN I EN RIDÅ-VÄGG SOM VISADE SIG HA BETONG UNDER.JÄVLAR VAD BLODET SPRUTADE.KOMMER INTE IHÅG HANS NAMN.SERBOKROATISK-ÄTTAD TROR JAG..

Anonym sa...

Lär aldrig hlömma magnus krekula lr hur han stavas från pajala efter att förlorat matchen kasta han racket på motspelaren och skrek du e så fet så det går juh inte å missa ! men det värsta e att grabben väger över 50000 kg själv :S och va kan han va 15-16 år ?

Anonym sa...

glömma *

Anonym sa...

David Lublin är deffen som skallde betong, vände sedan 19-16 underläge i semin för att vinna och sedan lämna WO i finalen i Buster cup for var tvungen att åka till sjukan

Anonym sa...

Lublin spelar väl i Djurgården nuförtiden eller ?

Han var i alla fall rätt skaplig för ett par år sedan.

Anonym sa...

JA JUST DET! LUBLIN VAR DET!VILKEN SYN!HAN VAR HELT SÄKER PÅ ATT RIDÅ-VÄGGEN VAR EN SMAL SAK MED TYP BARA GUMMI.KAN FORTFARANDE HÖRA LJUDET AV HANS PANNA SLÅ I CEMENTEN.KLONK!! HA HA ROLIGASTE NÅNSIN.TROTS BLODFLÖDET!

Anonym sa...

Ballè har den hårdaste släggan...
Han var en mkt underhållande spelare på sin tid.....

Anonym sa...

Någon som kommer i håg B.Gunnarsson vs. Magnus Pettersson
"garaget"?

Anonym sa...

Någon som kommer i håg B.Gunnarsson vs. Magnus Pettersson
"garaget"?

Anonym sa...

nej