fredag 7 december 2007

Skilda världar

Är imponerad av ohlsssons utklassning av Kassakon.



Kolla blicken efter att kon blivit slaktad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du, det var en riktigt bra match av Andreas. Vi får hoppas/tro att det håller i sig. Såg det du skrev om statistik bundeslige kontra elitserien. Det kanske är så att Falkenberg får rätt att man måste gå ner till 3 mannalag i elitserien.
Elitserien kör sitt race och sedan att det satsas på superettan med nån form av restriktioner, och med support från förbundet, för att slussa in talangerna i elitserien eller någon annan proffsliga.
Det är något som förbundet bör ta upp för diskussion igen, men de har väl fullt upp att jaga "huvudsponsor"...
mvh
Peter Gustafsson Gröstorp/Österlen

Anonym sa...

Har Peter några övriga kommentarer gällandes vad som skrivits här tidigare gällandes uttalande och journalistiska rapporter fr Gröstorps matcher ?

SVBTF har uppdaterat poängen. Nån som det inte stämmer för ? Nån som kan se skillanderna från den veckan innan ?!
http://www.svenskbordtennis.com/files/{48EA6DC0-FB65-4CA5-9781-FCEED3F9D35A}.htm

Anonym sa...

Stämmer för mig,

Inga poäng den här gången heller :)

Anonym sa...

Jodå, jag har kommenterat dessa tidigare, de finns på bloggen under "citaten". Det är ju så att vi har en fantastisk media bevakning inför och efter våra matcher ofta med 1 1/2 sidors repotage och det är klart att allt som skrivs blir inte riktigt som man kanske har sagt, men o andra sidan det är bättre med mycket bevakning, då kan vi ta att det blir ett o annat fel, än att det endast står en liten notis och sedan resultatet.
Det finns fortfarande ingen som känner sig kränkt i laget av mina uttalande i laget, så de har väl ändå varit på en rimlig nivå.
Däremot hade jag och Zögge en diskussion( under en gemensam fest med Eslöv/Gröstorp, när han spela i Eslöv), om att spottkasta varandras lag inför matcherna Eslöv-Gröstorp/Österlen för att se reaktionen på press och hur stort detta skulle slås upp, men tyvärr gjorde vi inte allvar av detta. Men det kanske kommer i framtiden, vem vet...
Peter Gustafsson