måndag 30 juni 2008

Favoriter

Väldigt svårt att tippa ölandstävlingen då det är den första tävlingen för året. Det finns också andra saker som spelar in i svårighetsgraden och det är hur folk kommer spendera lördagskvällen.

Jag kommer endast kommentera några klasser så bli inte upprörda nu när jag inte tar och kommenterar alla klasser. Herrar E, 1 , 2 får räcka.

Herrar Elit
Roger Andersson är tillsammans med Micke Ottosson toppseedade. Roger är en av de absolut bästa i div 1 södra och kommer att slåss om slutsegern. Ottosson hade en tuff säsong i serien men lyckades stundtals väl i tävlingar runt om.

Vet att Comstedt är bra men under säsongen så har han haft en hel del ojämna resultat och jag tror inte på honom som segrare, han kan få svårt att håll seedningen.

Classe Wallgren har fått byta material och får det därmed tuffare nu i början av säsongen innan han hittat helt rätt. Svanberg gjorde en fin säsong förra året och kommer nog att aspirera på minst en semifinalplats allt beroende på lottning.

Tror inte fullt så mycket på Nicklasson då han tex på fyra möten med Kävlinge och Höganäs tog noll matcher.

Bröderna Engblom har jag aldrig sett spela men de ska enligt de flesta man pratar med ha en väldigt snygg spelstil även om de stundtals kan uppfattas som lite loja.

Druggarna, Perra, Nordin, Eskilstunamaffian, John Nilsson mfl slåss om kvartsfinalplatser men för delar av dessa så tror jag inte lördagskvällen gynnar deras spelförmåga på söndagen.

Vanskligt att tippa då jag inte har någon lottning men detta är mina tankar och inte ett konkret tips.

Klass 1
Roger Andersson får gälla som favorit även i denna klass inget snack om saken. Comstedt är nog väl med högt uppe i resultatlistorna han med.

Många namn från Elit som kommer att slåss om topplaceringar här med. Permevik får ses som ett hot mot de flesta i startfältet tillsammans med Engblommarna.

Kan Niklas Andersson och Jens Karlsson skrälla här?

Personligen så hoppas jag på ett set i varje match.

Klass 2
Andreas Svensson och Jens Karlsson får ses som favoriter i denna klass.

Känner faktiskt inte till så många andra i startfältet men några namn är välbekanta och kommer att vara duktiga. Tror lite extra på Gerell.

Två från Linköping är med och de brukar alltid ha duktiga ungdomar så de kan kanske vinna ett par matcher.

Annars då.. Kindblom och Kindbladx2 kanske?

Personligen så hoppas jag på slutspel.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte smälta att det börjar kl 9. Öken!!!

Anonym sa...

Vad har classe börjat med för material nu?

Anonym sa...

Nja Max! Tror du nog kommer vara rätt långt fram i fältet! En mycket korrekt uppfattning du har är ju HSE, HS1 att där beror mycket på intaget på Strandbeachen....

Tror på semifinal för dig max...:-)

/Nordin

Anonym sa...

Omseddning har gjorts efter poängen.

Anonym sa...

Borde vara straffbart att ha start tiderna klockan 09:00, har man inte tänkt på allt trevligt dagen innan? Detta är ju en fylletävling som Kurt Persson sa för många år sedan när han stirrade blint ner i sitt ölglas i fyllan och villan....

Anonym sa...

go linköping!

Anonym sa...

Finns omseedningen upplagd någonstans?

max sa...

har kollar efter den men inte hittat den.

Anonym sa...

Klokt av Enig att seeda om.
Nu blir nog Otto, Svanis och John N högt seedade i elit.

Anonym sa...

seedning finns inte ute än men ex. roger andersson e ossedad

Anonym sa...

Englomms har inte snygg spelstil alls, men bra feeling!

Unknown sa...

Bröderna Engblom har en backhandteknik som är grymt bra. En fröjd att se dem spela backhand.