onsdag 11 juni 2008

Ängby blev utan

Det som så många trodde bli fallet blev inte fallet.
Ängby SK som tappat sina två bästa spelare inför denna säsong och i behov av en förstärkning förväntades av de flesta bli ny klubbadress för Jamie Lindqvist.

Men förhandlingarna tog en oväntad vändning och det som jag i lördags berättade för delar av ÄSKs lag (som de inte trodde på) är nu klart. Jamie ingår numera i Spårvägens spelartrupp och kommer främst att spela på förstabordet i farmarlaget Hägersten i superettan.

Jamie kommer att förutom med sin hårda forehand bidra till att förstärka en av de starkaste träningsgrupperna i Sverige med sin inställning och vinnarskalle. Jamie är en av de mest positiva bekantskaper man kan göra i pingissverige och jag önskar honom ett stort lycka till i Spårvägen och superettan.

Har försökt att nå Jamie för en kommentar och jag återkommer så fort han gör det och ni som känner honom vet att han aldrig är sen..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har Jamie för moderklubb?

Anonym sa...

på tal om Ängby, så här står det på ittfs hemsida om vår stora stjärna J-O som nu försvunnit från världsrankinglistan. "Quick Progress
In April 1984 he progressed to number four, in June 1987 he was at number two and then in June 1989 at number one; a position he maintained until April 1991.He returned to the top spot in August 1992 and stayed in that position until February 1994, in June 1995 he regain the exalted spot and was also at number one from May to October 1997." - kanske många år som världsetta :)

Anonym sa...

ännu ett citat "Will he return one day? I don’t know but if there is one phrase to describe Jan-Ove Waldner, it is “Expect the Unexpected!”"

Anonym sa...

Ja, Martin, nu blir inte ditt Djurgården särskilt farliga längre. Tror ni får det tufft mot mitt kära Östermalm om ni inte har något ess i rockärmen!!? :-)

//JÖ

Anonym sa...

Umeå!

Anonym sa...

Jamie började i BT Norr i Luleå som 7 åring då undertecknad var tränare där.(Numera Luleå pingis).
Svesse

Anonym sa...

Att Jamie fortsatte med pingis efter ha haft Svesse som tränare säger ju en del om hans kärlek till sporten...
JÖ: Jag har sjukt många rockärmar fulla med ESS!!!