söndag 8 juni 2008

Overkligt bra

Jag brukar ju skriva om hur överlägsna kineserna är i pingis. Men överlägsenhet har numera fått en ny betydelse efter Franska Öppna i tennis.

Nadal har ny fyra raka titlar i denna turnering och vann idag med utklassningssiffror mot Federer. 6-1, 6-3, 6-0.

Så numera tycker jag bara att kineserna är OK.

Appropå kineser så vann Ma Long senast Pro Tour tävlingen.. två stycken i rad för den unge kinesen, synd att han inte får vara med i OS.

5 kommentarer:

Anonym sa...

varför får han inte vara med på OS? är det så att ett land får ha max 3 spelare i OS?

max sa...

Precis så ochKina tog ut Wang Hao, Wang Liqin och Ma Lin före honom.

Anonym sa...

Naldal i Paris, Federer i Wimbeldon. Oldisen Björns rekord verkar ryka, enda skillnaden är att han satte båda själv :)....

Och bra jobb M, kul att du orkar fortsätta underhålla oss här ute..

//P

Anonym sa...

Ett gott tips är att inte spela förstaseedade Nadal som vinnare i turneringen som började igår (The Artois Championships i London). Dock kan man utan att känna sig nervös gå in på Nadal till vilket odds som helst mot Jonas Björkman som tog sig vidare till andra omgången idag via seger mot Kunitsyn med 6-4 i avgörande. Här vädjar jag till den som har en stadig rulle att här kan det gås in med hela rullen. Så säkert är det. Detta dock endast om Nadal dyker upp förstås efter senaste segern i Franska Öppna.

Andra bra spel: Gonzalez slår Bloomfield. Fish slår Roger-Vasselin. Djokovic slår Karanusic. Och vill man gärna ha ett bättre odds än dessa matcher tycker jag absolut att Seppi bör slå Clement till hela 1,66 på bet365. Lycka till!

Arre

Anonym sa...

Hoppas någon blev lycklig vinnare förutom jag själv på att Seppi slog Clement. Satt rätt fint för mig iaf...

Arre