tisdag 14 juli 2009

Final Pojkkadetter, Sverige - Frankrike

Snart börjar pojkkadettfinalen och jag tror att Ni kan följa livescoring på ettu.org. Om inte kommer jag att vara igång.

Första matchen, tillika nyckelmatch på förhand, de två bästa kadetterna i Europa, för Le Bleu, Simon Gauzy och för de våra, Hampus Söderlund. 11-7 till Hampus i första efter tillknäppt spel med serve å retur som segervapen. Öppnare spel i andra som Hampus vänder 8-10 till 13-11, 2-0 till Söderlund. Hampus leder 4-1 i 3:e, TO Frankrike. 6-2 till Hampus har blivit 7-6 i 3:e, TO Sverige. Fransmannen Gauzy vänder hotande nederlag till vinst i 3:e, 9-11. Söderlund leder 2-1 i set. Fransmannen vann 4:e, 6-11, och har från 0-2 i set och 2-7 i 3:e vänt matchen till sin favör som det ser ut just nu. Kom igen Hampus, tillbaka till de inledande setens spel. Gauzy vinner skilje 7-11, ger Frankrike ledningen 0-1 och jag vet inte för vilken gång i ordningen denne fransman vänder hotande underläge till seger.

Just nu känns guldet i kadettklassen långt borta, men vi har vänt underläge förr. Nu Wemmert mot Brossier. Wemmert lägger första, 8-11. Wemmert kvitterar till 1-1 i set genom att vinna 2:a 11-5. Albin leder 7-6 i 3:e, TO Frankrike. Brossier vinner 3:e 9-11 å leder 1-2 i set. Fransmannen leder 0-3 i 4:e, TO Sverige. Brossier vinner 4:e 5-11 å ger Frankrike ledningen 0-2 i lagmatchen.

Matchen sänds live på ettutv.com så jag ligger lågt med rapporter här. OK för alla hemma?

5 kommentarer:

Jocke sa...

Söderling slaktar Gauzy!

Kommentatorerna på ettutv pratar mycket gott om det svenska intellektet ^^.

Jocke sa...

Ajaj, någon slakt blev det verkligen inte. Kom igen nu Hampus!

Anonym sa...

ofattbart att man visar tjejpingis före killarna

Anonym sa...

som vanligt viker svenskarna ner sig avgörande lägen :(

Anonym sa...

dom hänger ju inte med i tempot svenskarna! men det e väl bra med silver :) pierre