söndag 12 juli 2009

Några rapporter

Nu är jag hemma och här kommer lite rapporter från Prag och ungdoms-EM, ursäkta att det dröjt. Imorgon är det live här på bloggen med kommentarer från Svennis Jr som är på plats.

*

HJ har spelat tre matcher som alla tre slutat med vinst.

Forst besegrade man Belgien med klara 3-0, men slutresultatet speglar inte de jaemna matcherna. KK var illa ute i sin forsta match mot Bireny men vann till slut med 3-2 efter 13-11 i skilje. Daerefter slog Oversjo Leffar Luffe med 3-1 efter att ha tappat forsta. Harre slog sin belgare (Nuytinck) 3-1 efter ha lagt andra.

I gardagens andra match besegrade svenskarna Ryssland med 3-0 och haer visade Oversjo vaegen genom att besegra baeste ryssen Merzlikin med 3-1 i set. Daerefter slog KK Martyukov med 3-2 och Harre avslutade med en enkel 3-0 seger mot Zhidkov. I dagens enda match for svenskarna besegrade man Osterrike med 3-1 sedan Harre borjat med att laegga mot Heimberger 2-3, 8-11 i skilje.

KK slog sedan Kranabitl med 3-1 och Anthony Tran entrade hagen for forsta gangen under turnering och slog busenkelt Chen med 3-0. KK slog sedan Heimberger enkelt med 3-0 och daermed var forstaplatsen i gruppen klar och daermed bibehallen seedning. PK har vunnit tre matcher och aer gruppsegrare och aeven de behaller sin seedning. FK har hitills sopat rent med idel segrar och DJ vann forsta och i skrivande stund stod det 1-1 i dagens gruppspelsmatch.

Turneringens skallgang hitills har ryske kadetten Kuimov statt for da han ovaentat la mot Hollandaren, vars namn jag inte kommer pa just nu. Kuimov dyngade forst racketen i golvet ut genom hagen vid tappad boll till 10-11 och vid matchforlusten drog han racketen genom hela hagen sa den sanaer traeffade lagkamraterna bakom barriaeren.

Favoriter till guldet i HJ aer sa haer langt Tyskland och i PK aer Frankrike mina favoriter. Aterkommer med tipsen i FK och DJ.

*

Flickkadetterna imponerade och tog sig till åttondel genom 3-1 seger mot Luxemburg. Stina och Jennifer har hitills spelat mycket bra pingis och är välförtjänta av denna åttondelsfinal.

Damjuniorerna besegrade Litauen med 3-1 och är oxå klara för åttondelsfinal.

*

Båda svenska killagen gjorde processen kort i sina åttondelsfinaler.

Hj slog busenkelt Danmark med 3-0 efter 3 st 3-0 vinster. KK började med att slå Lau med enkla 3-0 och det var en laddad KK som entrade hagen. I matchen efter vann Översjö moth Groth efter imponerande spel där svensken inte gav dansken en chans, 3 enkla setsegrar. Därefter vann Harre en 3-0 seger mot sin dansk och nu väntar kvartsfinal mot (troligen i skrivande stund) Ungern som leder 2-0 mot Serbien.

PK vann oxå sin åttondel med 3-0, denna gång var det Slovakien som fick smaka av svenskarna. HS vann sin match enkelt och därefter var det Albin som hade en tuff holmgång mot sin motståndare men vann till slut 3-2, efter ledning 4-1 i skilje som blev 4-8 och 11-9 seger till slut. I dubbeln var svenskarna totalt överlägsna och vi är glada att de båda svensklagen gjorde processen kort. Nu kan vi spana in kommande motståndare.

/Svennis JR

1 kommentar:

Christer sa...

Grattis killar och tjejer där nere, bra jobbat.