söndag 12 juli 2009

Kvartsfinalerna

Pojklaget med Hampus och Albin ställs mot Tyskland i kvartsfinal imorgon klockan 09.00 och det är en motståndare jag sa hade varit perfekt i semifinal men nu får vi dom redan i kvartsfinal. Oavsett så borde Sverige ha en god chans, som vanligt stor press på Söderlund i detta läge.

Utan att gå händelserna i förväg så möter Sverige vinnaren av Belgien och Rumänien i en eventuell semifinal. Där hoppas jag på Rumänien som Sverige slog i gruppspelet utan Hampus Söderlund, Wemmert tog två och Nilsson en. Belgien har övertygat och vann sin grupp överägset Vanrossomme har övertygat med fina vinster, bland annat så krossade han Kuimov från Ryssland. En farlig motståndare!

*

Herrjuniorerna har spelat toppenpingis och ser enligt rapporterna bara bättre och bättre ut för var dag som går. Nu väntar dock lite tuffare motstånd då Ungern med europaettan Kosiba står för motståndet. Ungern har inte övertygat under turneringen men det är nu det gäller och det är nu det är utslagsturneringen, inga fler chanser. Klockan 11.00 smäller det!

Sverige får det tufft mot Ungern om Kosiba spelar på topp men det kan även bli en enkel seger för de svenska herrjuniorerna.

Skulle Sverige vinna den matchen så väntar Tyskland som seglat fram som favoriter nere i Prag efter sitt övertygande spel och då främst från Patrick Franziska, i kören sjunger Walter och Floritz, ett komplett lag och en grymt svår motståndare.

*

Bägge de svenska tjejlagen är utslagna och spelar nu placeringematcher.

4 kommentarer:

max sa...

Jag vet att ni kommer att fråga...

Här kan ni kolla på det på webben:
http://www.ettutv.com/

Anonym sa...

Vanrossome är grym och kommer vinna singeln. Hans serve är så regelvidrig att man får söka länge för att hitta något liknande.

Anonym sa...

visar dom bara tjejerna

max sa...

Det verkar som om dom gör det i den första sändningen.