tisdag 13 januari 2009

Dagens citat

"Hong ska inte förlora mot Liao. Det är ju ingen superkines direkt de har på förstabordet. I våra huvuden är i varje fall Hong en bättre spelare och ska inte förlora"

Peter Gustafsson är inte nöjd med sin kinesiska förstebordsspelare.

Intressant i sammanhanget är att man i Gröstorp förväntar sig storverk från Hong men accepterar att man har den spelare med sämst matchskillnad av alla som andraspelare utan att kritisera honom överhuvudtaget.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns nog vissa skillnader! både förväntning och pengamässigt, skilljer det nog en hel del. Om den ena inte är bättre en resultatet och den andre underpresterar då är det inte så konstigt.

max sa...

Klart att det finns skillnader men jag tror inte att förväntningarna var så pass lågt ställda att man trodde att Rumgay skulle vara näst sämst i Elitserien.

Anonym sa...

Jag lovar att kolla formen på Hong ikväll när han kommer och sparrar mot oss

Anonym sa...

Hörni, skärpning. NÅGON måste vara sämst, alla kan inte vara BÄST. Om det nu är Skotten så är han nog väl medveten om detta, men hur lätt är detför klubbar att hitta 1:a bord spelare som håller måttet om det inte är asiat ? till rimlig kostnad? vem vill för övrigt till landsbygden på österlen under höst o vintermånader?

Anonym sa...

"storverk av Hong", har man en av de bästa kvoterna föra året så har man nog lite högre krav än att förlora mot Mariedal kinesen...

Anonym sa...

Jag vet inte vad Gröstorp betalar för Rumgay, men ska du ha en hygglig europe på 1a bordet ca 50% vinster får man räkna med 12-17 euro plus boende. så det kostar en del

Anonym sa...

tror att Peter är rätt trött på Rumgay och därför valde att inte ens ta upp honom..

Anonym sa...

liao är demon, säg inget annat! vet inte hur många raka matcher han har tagit, sen den lite knackiga inledningen?

Anonym sa...

Hej,
jag jobbar på TITAN television med ett inredningsprogram som heter Nytt läge.

Till ett av programmen skulle vi behöva ett begagnat och slitet
pingisbord, men det ska vara helt.

Jag undrar om ni möjligtvis har något gammalt pingisbord som ni vill sälja till oss?

Om ni har något pingisbord eller har några tips på vart jag kan få tag på ett så får ni gärna höra av er till mig så snart som möjligt!

Vänliga hälsningar,
Anna de Besche
Tel: 0709-90 82 96

Anonym sa...

Även Norrtull söker 2-3 begagnade pingisbord för nybörjarträning i Gustav Vasa Skola. Pierre, du hade några till försäljning va?

//JÖ

Anonym sa...

En del av att vara en bra ledare/tränare är att hitta rätt spelare till rätt prislapp. DÄR kan man väl inte säga att Gröstorp lyckats med sitt förstabord.
Sen att man gapar i tidningen hela tiden är en annan sak. Underhållande och kul, men vad gäller det sportsliga så finns det ingen koppling.

Anonym sa...

Till anonym!
Känns som du är inne på div 3-4nivå, verkligheten för elitlag är något annat.
Sen är det så att olika klubbar har olika ambitioner från år till år, verkligheten är dock att det är pengarna som styr på denna nivå//