tisdag 20 januari 2009

Inte första gången

Ska skriva lite positivt sedan också men det här är inte OK, det ser för jävligt ut med en trasig matta och två olika sorters tejp som inte håller mattan på plats.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Jo håller med att det är dåligt att man inte förberett bättre så att att tejpen sitter kvar hela kvällen, eller att man fixar till det i pausen. Sedan att man spelar hög musik när man presentera spelarna är inte lyckat. Nu till det positiva, många jämna och fina matcher under kvällen.

Anonym sa...

Grymt spännande match med många riktigt bra bollar. Dom två kineserna slår sjukt hårt !!!

Håller med om att Spåret kan "slipa lite på presentationerna" Finns en viss "förbättringspotential" men intentionerna finns i alla fall :-)

Anonym sa...

vilken match va detta?

Anonym sa...

Bättring lovas.

Svesse

Anonym sa...

Tycker Spåret gjorde en kanonmatch mot Söderhamn, jäkligt kul att Hajen höjt sitt spel rejält de senaste matcherna!!

Anonym sa...

kul med lite applåder och trumma på läcktaren. Bra stämmning

Anonym sa...

är det inte dags att skriva ngt om hejjaklacken som åkt ända från Söderhamn? fantastiskt stöd och otrolig stämmning. Tyckte mig inte se mer än 2 av spårets talanger på plats. mkt underligt...

max sa...

sluta tjata

Anonym sa...

Trumman var skön, synd att inte spåret hade en trumpet, då hade det blivit match av...

Söderhamnsspelarna var väldigt heta och gnälliga, tycker man kan kräva lite mer av nästan landslagsmässiga spelare än att dom får gult kort efter en match. Dom är kanske inte de mest sportsliga, men man skall ju vinna på något sätt, räcker inte pingiskunnandet får man gå vidare...

Anonym sa...

Spåret borde köpa in lite mer tejp istället för att köpa rulle för rulle.

Kanske borde man rengöra mattorna någon gång också.

Det är ju ändå spelarnas säkerhet som man dribblar med.

Anonym sa...

Äpplet sa ju "jävla svin" mot sondell så ni borde sluta klaga på hur söderhamnarna beter sig.

Varför fick Jon gult? Jo för att han ville se ett högre uppkast från hajjen och sa det till domaren och det fick man ju tydligen inte....

Och föresten kolla zögges och hajjens serve så får ni se två sjuka fuskservar! Sedan att Äpplet tar fram två servar under armen efter att han tagit time-out mot hampus gör ju det hela mkt löjligare.

Jag säger bara höj standarden på domarna!

Anonym sa...

Det är något jag har funderat en hel del över. Varför skrivs det bara om Söderhamn när det är något negativt? Jag förstår inte varför man inte kan vara positiv till Söderhamns framfart och deras positiva laganda. Denna bloggen har inte direkt bidragit till en positivare inställning till laget eftersom det bara tas upp negativa saker. HAr ingen aning om vad det beror på, kasnke avundsjuka att de har ett talangfullt lag, en grym lagledare i blomman och en fantastisk laganda. Ingen hade nog väntat sig att de unga laget skulle ligga så bra till som de gör. Intressant att inte spelarna uppmärksammas mer. Sondell förlorade sin första singel på tio (individuella matcher) i måndags,Hampus Nordberg har hittat formen igen och körde över motståndet i måndags, Sun Jian tillhör de bästa kineserna i Serien och Jon persson har gjort en bra säsong. Jag tror att aggen mot Söderhamn beror på avundsjuka och att man glömmer bort den lilla pingisjätten i den delen av Sverige som inte räknas av de som bor i söder...

max sa...

Läs mitt inlägg ovan.

max sa...

Att påstå att jag hyser agg OM det är det du gör är rent löjligt.

max sa...

Måste däremot säga att jag ofta hör och har hört negativa saker om Söderhamn och det från spelare i vitt skilda åldrar och genom många år.

Anonym sa...

Vi ska reda ut en sak här, det är inte du som hyser agg utan det är runt om i Sverige hos spelare och ledare. Det är de jag inte förstår. Jag står dock fast vi att det inte har skrivits många positiva ord om Söderhamn på bloggen, läste därför med glädje det du just skrivit. Hoppas bara att det inte pga påtryckningar från mig utan att det är sådant du tycker.

max sa...

Om du läser tiden för mitt inlägg så är det en halvtimme innan din kommentar så det var helt utan påtryckningar från dig. :)

Jag kanske inte har skrivit så mycket positivt om Söderhamn men knappast negativt heller.

Anonym sa...

Frågan vad är mest fel? Att hajjen fuskservar när det blir jämt och tar fram 5 cm uppkastet eller att Jon säger till domaren att hålla koll på servarna?

Sluta gnäll på söderhamn för fan!

Äpplet kan ju börja uppträda som normalt folk istället för att säga "jävla svin" till en yngre spelare som är på väg upp. Pinsamt att en gammal gubbe ska behöva säga sånna ord!

Hoppas på match mellan SUIF och spåret i slutspelet. Då kommer ni få tillbaka, det kan jag lova

/En som va där

Anonym sa...

Jag tror faktiskt Blommans agerande under förra säsongen då han utnyttjade regeln att byta klubb från Häggenås till Norrtull veckan efter seriesammandraget, och helt plötsligt spelade för dem som var hans motståndare veckan innan. Detta agerande var riktigt enligt regelboken, men ute i landet pratades det ganska mycket om det etiska i det hela.

Anonym sa...

Jag tycker att Äpplet som är en duktig pingisspelare borde kunna visa ett lite trevligare sätt vid bordet. Vi är ganska många som tycker att han uppför sig ganska stöddigt. Förstår att du inte tycker det som blev medbjuden till Tyskland Max.

max sa...

Jag tycker också att äpplet är stöddig vid bordet.. men med all rätt.

Äpplet bjöd med mig på en resa men bjöd mig inte på resan det är stor skillnad.