söndag 11 januari 2009

Full rulle kanelbulle

Elitserien imorgon och ska för första gången till Eslöv och se på pingis. Spårvägen gästar och senast var det en riktigt bra match som Eslöv vann rättvist men efter många om och men.

Gou Kai har aldrig förlorat mot varken Zögge eller Hajen i elitserien och det ger ett klart övertag även denna gång om inte spelmässigt så mentalt i alla fall. Axelqvist brukar slå Hajen men mot Zögge så vinner de varannan gånge ungefär. Senast vann Axel dödsenkelt och jag tror att Zögge måste vinna denna för att skapa lite nerv i matchen, Axel är dock favorit och det klart.

På andrabordet så möttes Äpplet och Stenberg senast utan att spela klart. Stenpu.. Stenberg hade ledningen med 2-1 när det bröts men 2.25 på Äpplet hos golfnbet.com är ett spännande odds. Wall slog Stenberg senast och står denna gång i 3.00 på samma sida, det var förvisso första gången han slog Stenpu.. men oddset kittlar. Äpplet mot danske Sternberg var en enkelt seger för stockholmsveteranen och det blir nog samma visa imorgon.

Överlag så känns Eslöv starkare på så gott som alla platser men inte på något sätt säkra. Spårveägen kan jaga in en poäng om allt stämmer men Eslöv kan lika gärna vinna med som jag tror med 5-1.

*

Warta mot Halmstad och då Warta spelar hemma så kan det bli lite match av det hela om Jiang spelar så bra som han kan med sin raka rygg och sina väs från båda hörnen. Jiang och Stefan Nilsson måste ta sina då jag tror att det blir tufft för såväl Månsson som Robert Nilsson att ta ens en match tillsammans.

Rönningborn har slaktat Robert Nilsson de tre senaste mötena och vinner nog enkelt denna gång med till fina 1.30. Huang Dawei har sagt att han tycker Jiang är bäst i serien och att han aldrig var nära att vinna trots 2-0 i set.

För den som vågar satsa på en skräll bettar emot Jiang då han är lite ojämn och både Lille-Wang och Dawei definitivt har kapacitet att slå honom.

Stefan Nilsson ger sköna 1.60 mot Olsson och det är absolut spelvänligt då han har 7-2 i kvot på Olsson.

Kryssläge i matchen men jag tror att det blir någon liten extravinst för Halmstad som med det kniper lagmatchen jämnt.

*

Falkenberg mot Rekord och där gör förmodligen Monrad debut för rekord efter övergången från just Falkenberg. Monrad måste nog ta sina två för att Rekord ska ha en chans till alla poängen. I och med att han spelar så kommer Petersen att få chansen på andrabordet och där blir det ett spännande möte mot Asmussen. Kristian Karlsson har intehaft en jättebra säsong i elitserien hittills och nu har det inte lätt heller.

Gao Wei känns mycket säker mot An Shu så om Monrad tar sina och Gao Wei en så finns det goda chanser för delad pott eller till och med vinst för Rekord.

Dock tror jag att Falkenbergarna är starkare och Monrad inte fullt så bra att han enkelt tar två. Båda poängen till Hallandslaget.

*

Gröstorp mot av mig evigt losertippade Mariedal. Denna gång tror jag dock på Mariedal.

Mrkvicka tar sina två ,stenhårt senast mot Hong och tjecjen vände 0-2 till 3-2, Liao tar garanterat Rumgay och kan slå Hong ní vet hur det är mellan kineserna och det där med ålder och respekt.

I det senaste mötet så spelade Översjö och Söderlund på andrabordet och vann sina matcher om än något knappt. Frågan är vilka Mariedal kommer med denna gång? Översjö slog Hindersson och Söderlund slog Ohlsson. Får Ojakangas plats i laget denna gång, jag tror det och att han spelar tillsammans med Översjö. Unge Söderlund vilar nog.

Förra lagmatchen slutade 5-0 till Mariedal men det efter tre skiljevinster så det var hårdare än vad man först tror.

Tippar likväl att Mariedal åker hem till Borås med bägge poängen.

*

Måste göra lite reklam ännu en gång för www.golfnbet.com som cirka 30 spel denna omgång på elitserien och till och med odds på lagmatcherna. Perfekt att kolla in om man gillar betting och pingis.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gröstorp vinner ikväll ska ni se :)

Anonym sa...

satan vad dyra boost o tenergy har blivit nu..520 o 550 spänn styck vafan..blir nog till o byta till nåt annat

Anonym sa...

Kartell bildning.

Kanske går att köpa på internet från utlandet betydligt billigare?
Kolla i tyskland...

Anonym sa...

Vet inte vad grossisterna tar typ woodhouse etc, men kan inte kosta många kronor att producera ett gummi!

Anonym sa...

Warta - Halmstad 2-5
Bra spel på förstabordet.
Både Jiang och Månsson spelade lysande mot Dawei. Men lille Wang vann 2 jämna matcher mot Wartas toppmän. Dock var Halmstad klart bättre på andrabordet.

max sa...

googla om ni vill hitta billigare pingismaterial. Jag lägger inte upp ngn reklam för det här.